poldek 14.08.2004 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 Wprawdzie w swoim domku jeszcze nie mieszkam, ale mam zamiar wprowadzić się w grudniu br. Już teraz jednak widzę, a właściwie słyszę pewien problem. Otóż moja działka położona jest w odległości ok. 300m od klubu nocnego, w którym cztery razy w tygodniu (tak przynajmniej jest latem)odbywają się dyskoteki. I niestety moje marzenia o wieczorach w ogródku prysły jak bańka mydlana. Po 21.00 słyszę dudniące w uszach "basy" z dyskoteki. Mało tego, zdarzyło się, że doskonale słychać było okrzyki DJ-a. Nawet nie wiem o której te imprezy się kończą! Klub znajduje sie na dużej posesji przy głównej ulicy, zaś ulica przy której usytuowany jest mój dom stanowi odgałęzienie tej głównej i biegnie do niej równolegle. Kto mi podpowie, czy mogę z tym jakoś "walczyć"? Czy pozostaje mi polubić głośną muzykę? Dodam tylko, że kilkanaście domów stoi w bezpośrednim sąsiedztwie z uciążliwym klubem ( mój zaś jest oddalony) , lecz wygląda na to, że przeszkadza to tylko mi. Kto może niech pomoże!!!!!Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.08.2004 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Zanim cokolwiek zrobisz powęsz trochę, żeby się nie okazało, że "Stanie u drzwi załoga G", jak glaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mwanamke 17.08.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Jesli chodzi o prawo to po 22,00 mozesz prosic policje o interwencje, ale jesli chodzi o zycie to mozliwe ze calkiem sporo ryzykujesz bo klub moze byc zaprzyjazniony z miejscowa wladza......Ale zawsze mozesz dzwonic z budki telefonicznej, zeby Cie nie namierzyli;p Ja bym jednak stawiala na polubienei muzyki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrlisu 17.08.2004 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 klub był przed podjęćem przez ciebie budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts