Popey30 28.10.2016 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 Cześć. Jestem zmuszony wymienić WC na nowy. Niestety ten stary przez poprzedniego właściciela nie był przykręcony a przyklejony i dodatkowo opłytkowany . Jest szansa na usunięcie starego bez zniszczenia płytek ? Nie chce dokładać sobie roboty. Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 28.10.2016 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 Ale patent! . Moim zdaniem bez kucia płytek będzie ciężko - tym bardziej, że nie widzę nawet otworów montażowych - pod płytkami? Jedyne, co przychodzi mi do głowy, to uciąć muszlę szlifierką kątową albo rozbić i skuć przecinakiem na równo z płytkami i na tym stawiać nowy. Tak czy inaczej duża zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Popey30 29.10.2016 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2016 Nie nie, otwory montażowe są na wierzchu widać jak się powiększy miniature. Są zafugowane hehe Tak właśnie myślałem, żeby najpierw ściąć tą muszle przy podstawie, potem jeszcze przejechać wokół całej muszli szlifierką po tej fudze co powinno zabezpieczyć w pewnym stopniu przed pękaniem płytek gdy będę resztki muszli skuwał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 31.10.2016 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2016 Jeśli nie będą przeszkadzały w montażu nowej muszli, to zostaw resztki starej na poziomie płytek - nie skuwaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts