krzysztofh 10.08.2005 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Przy dużych odległościach między domami, to może nawet być nieuciążliwe, ale w przypadku gęstej zabudowy, gdzie działki maja 600-1000m każde ognisko jest problemem dla sąsiada, jezeli nawet pali siano, chociaż zgodnie z prawem można spalić to co nam wyrośnie na naszym gruncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 10.08.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 dowiedziałem się od strażaków że można wypalać trawy ale należy im to zgłosić ,względy bezpieczeństwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dunbar 17.08.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 U nas na Opolszczyźnie, dotychczas myślałem, że trawę wypalają "sami swoi" ( uprawiający ziemię na zasadzie 'tatko tak robili, tatko tatki tak robili, toć i ja tak zrobię' ). Potem trochę się przyjrzałem miejscowym,których posądzałem o wyższą kulturę agro. Pomyliłem się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TIRULAJKI 09.12.2006 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 WITAM!MOŻE KTOŚ WIE JAK PRAWO OKREŚLA ODLEGŁOŚĆ OD GRANICY MIEJSCA DO ROZPALANIA OGNISKA.MAM SĄSIADA KTÓRY MIMO MOICH UWAG UPARCIE PRZY SAMEJ GRANICY ROZNIECA NIEMAŁE OGNISKA, A JEDNOCZEŚNIE PRZYPALA ROŚLINY POSADZONE PO MOJEJ STRONIE WRAZ Z DRZEWAMI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 10.12.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 997 i 998 załatwi sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksetvipb 10.12.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 sąd także załatwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksetvipb 10.12.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 ale jak mu powiesz, że go podasz, to przestanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuna 10.12.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 ksetvipbTo jest forum budowlane a nie polityczne !!! Daruj sobie to hasło polityczne w twoich postach na dole . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 10.12.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 I zmniejsz ten cholerny obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TIRULAJKI 16.12.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 DZIĘKI ZA SPOSOBY UNIESZKODLIWIENIA SĄSIADA, ALE TE SPOSOBY NIE CZYNIĄ Z NIEGO SĄSIADA A WROGA. MYŚLĘ ŻE ZROZUMIE TO KAŻDY KTO MA NA UWADZE DOBRO SĄSIEDZKIE."ARMATY" NATOMIAST UŻYJĘ DOPIERO PO WYCZERPANIU WSZELKICH ŚRODKÓW PERSWAZJI.MOJE PYTANIE BYŁO NATOMIAST JASNE.JAK PRAWO REGULUJE TE ASPEKTY.SZKODA TYLKO ŻE NIE WSZYSCY POTRAFIĄ ZROZUMIEĆ PRZECZYTANY TEKST O ILE GO PRZECZYTANO.NIESTETY ALE NIE BYŁA TO ODPOWIEDZ NA SEDNO SPRAWY JAKIE MNIE INTERESUJE. A NUMERY ALARMOWE ZNAM. POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 16.12.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Dziwnie mi się wydaje, że moi rodacy nadal zainspirowani są sagą życia Kargula i Pawlaka. A nie można tak po ludzku porrozmawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 16.12.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Dziwnie mi się wydaje, że moi rodacy nadal zainspirowani są sagą życia Kargula i Pawlaka. A nie można tak po ludzku porrozmawiać? właśnie a gdzie życie dobrosąsiedzkie, wrogów łatwo sobie narobić trudniej znaleśc przyjaciół, trzeba zawsze najpierw uprzejmie i delikatnie czasmi ktoś czegoś nawet nie przewidzi, . Nigdy nie zapominajmy tenn sąsiad jest nadłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugie lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 17.12.2006 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yama 18.12.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 a jakie ma znaczenie odległość od granicy ? jak mu powiesz że w prawie jest np 3 m to coś to da? facet nie rozumie że komus wyrząca szkody i zrozumie dopiero jak Ty wezmiesz swój koniec kija i mu będziesz szkodził a sposobów jest masa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 18.12.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Przestańmy uprawiać politykę na niniejszym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts