allija 15.08.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2004 szukam dobrego, cichego okapu średniej klasy /czyt. średnio drogiego/ dobrej firmy. Firma, która robiła u mnie kuchnię namówiła mnie na okap, który okazał się być zwykłym, wcale nie tanim, gratem, o głośności wiertarki. W dodatku został byle jak zamontowany i praktycznie w ogóle nie spełnia swoich zadań. Mam otwartą kuchnię i okap jest mi niezbędny.Gdyby jeszcze ktoś znał firmę montującą prawidłowo okapy /w Warszawie/ to byłoby cudownie.Dziękuję.[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 15.08.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2004 Mój okap (także nie należący do najtańszych) także kiedyś chodził jak traktor. Nie pomogła nawet wizyta serwisanta przysłanego z centrum informacyjnego producenta. Było to zreszta partacz. Pisąłem o tym w innym wątku...Pomogło dopiero gdy "utkałem" punktowo szczeliny między silnikiem a obudową kawałkami gąbki. Rezonans zdecydowanie się zmniejszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.08.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 alija poprzeglądaj tematy, jako i przerzuć ten na Wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.08.2004 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Allija , czy cena za okap ok. 3000 PLN to dla Ciebie średnio drogo ?Jeśli tak to obejrzyj okapy f. Fagor . Ja wybrałam okap Fagor 3CFT - 90V .Jest szerokości 90 cm , ma dwie turbiny , 3 prędkości + pr. intensywna , wydajność 800m3/h i poziom hałasu 48 db . Zbliżone cenowo są okapy Gorenje i Teka ale są głośniejsze ( 55 - 57 db ). Pozdrawiam - Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
allija 16.08.2004 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Dziękuję za rady. Rzeczywiście z rozpędu wysłałam to nie tam gdzie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts