Boris 15.08.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2004 Koledzy potrzebuje pomocy musze zainstalować umywalkę bez tzw. szafki pod umywalke mam to zrobic przy pomocy płytek ...... Potrzebuje materiałów na temat jak zrobić stelaż pod umywalke a póżniej ułozyc na nim płytki czy może można kupić taki stelaż w sklepie. Z góry dziekuje za okazaną pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 15.08.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2004 Mozn akupic gotowy stelaz pod umywalke.Geberit je robi ,na przyklad.Ale wiekszosc producentow stelazy ma je w ofercie . Mozna je dostac w hurtowniach instalacyjnych Potem oklada sie taki stelaz plyta GK,plytkami, fuguje i gotowe Oczywiscie wczesniej trzeba instalacje podprowadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boris 15.08.2004 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2004 Dziekuje za poradę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaras 16.08.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Ja zrobiłem stelaż ze zwykłych profili UD27. Pod umywalką powstała fajna szafka. Razem z przykręconą płytą g-k kosztowało mnie to może z 30 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts