franekF 19.07.2002 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2002 Jak zostawiamy post w wątku kilkustronicowym, to po wysłaniu postu program automatycznie przekierowuje nas na pierwszą stronę wątku, zamiast na ostatnią. Niby mała rzecz a zwiększy funkcjonalność. PS. A czy w ogóle administrator czyta te uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 07.10.2002 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 Własnie!!! Chyba nie czyta... albo to jest piekielnie trudne do zrobienia... Aa, i jeszcze dobrze byłoby zebrac do kupy posty o tej samej tresci a róznych tytułach. Na prawde - "search" juz dawno nie działa - zwłaszcza, kiedy zagadnienie nie ma "profesjonalnej" nazwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 08.10.2002 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2002 Czytamy wszystkie Wasze uwagi. W miarę możliwości udoskonalamy Forum. Pozdrawiamy ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 08.10.2002 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2002 Dziękujemy.Ale starajcie sie troszeczuńkę lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 08.10.2002 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2002 Dziękujemy gorąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 08.10.2002 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2002 Hej, chłopaki!To w koncu wysłuchał nas Wielki Brat, czy nie?Bo u mnie po staremu.... Chyba trzeba najpierw podziekowac: Dzie-Ku_Je_My! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 21.10.2002 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2002 Wielki Brat chyba odpoczywa A może trzeba sie do tego przyzwyczaić i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 22.10.2002 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2002 Czyżbyśmy za wcześnie podziękowali? Redakcjo, stańcie na wysokości zadania i spełnijcie nasze oczekiwania i wasze obiecywania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 20.11.2002 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 Podnoszę wątek, bo problem wciąż istnieje. Np na Grupie Warszawskiej wysyłam coś tam, wchodzę na wątek, biegnę na koniec i widzę jako ostatnią odpowiedź Opalki ( w domyśle jest to odpowiedź na mój post ) : "Też jestem zniesmaczona" . NO WŁAŚNIE, JESTEM ZNIESMACZONA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts