Pascall 15.08.2004 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2004 Robilem wycene dachu i sprzedawca zaoferował mi rynny tej firmy. Czy ktoś ma moze te rynny, co o nich mysli ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobi70 15.08.2004 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2004 sorki wybacz. ale ja nie buduje. za to dopiero przeszedlem wymiane dachu wraz z orynnowaniem. nie chce bron Boze ingerowac w gusta i upodobania. ale nie inwestowalbym w rynny tworzywowe.- po pierwsze - nikt dzis nie potrafi odpowiedziec jak beda wygladaly twoje plastiki za 20 lat, bo nkt ich nie ma tytle czasu.- po drugie tworzywo podobno nie traci na wartosci, a ja jestem na codzien zwiazany z przetworstwem tworzyw i odpowiadam, ze plastik sie starzeje.- po trzecie, kazdy plastik jest szczegolnie narazony na udary przy duzych spadkach temperatur.tyle teorii. a praktycznie... - po czwarte. swoje rynny ocynkowane wymienilem po 35 latach uzytkowania. i gdyby nie wymiana eternitu na blache, to moglyby lezec jeszcze z 15 lat. nie uwierze ze rynny plastikowe tyle wytrzymaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.o 16.08.2004 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Firma Profil z Piły znany producent rur kanalizacyjnych gdzieś od 5 lat produkuje również rynny. Najtańsze na rynku.Alternatywne rożwiązanie gdy trochę kasy brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek T. 22.08.2004 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 Też skusiłem się na PROFIL. Jak narazie 8 m-cy (mrozy i upały) wszystko jest ok. Zadecydowałacena,najtańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sta28 22.08.2004 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 Tez mam rynny Profil-u - mija rok i OK. Zobaczymy po latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts