_ZBYCH_ 15.08.2004 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2004 Gdzie w okolicach W-wy można kupić tanio plastikowe beczki 200l? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 17.08.2004 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Zbych , wiem że w Falenicy jest firma która sprzedaje opakowania z tworzywa (karnistry , beczki itp).Nie pamietam nazwy ale to jest na odcinku jadąc od stacji kolejowej FALENICA w kierunku wału Miedzeszyńskiego zaraz po prawej stronie pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 18.08.2004 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Dziękuję za info. Ja myślałem raczej o używanych beczkach, bo to ma być na odpływ deszczówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 18.08.2004 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 mój facet właśnie wykorzystał stare beczki na deszczówke w poprzednim jego domu.Naprawdę zdają egzamin. Stare niestety nie wiem gdzie można kupić. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariel 26.08.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Ja takie beczki kupiłem w okolicach Radiowa w Warszawie,z firmy kosmetycznej. Pozdrawiam Ariel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiola 26.08.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Ja takie beczki kupiłem w okolicach Radiowa w Warszawie,z firmy kosmetycznej. Pozdrawiam Ariel Witam Ariel może masz jakieś namiary na tę firmę. Pozdrawiam Wiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kisiel 26.08.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Hej Ja tez poproszę o namiary Z góry dzięki, pozdr Kisiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariel 27.08.2004 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Firma mieści się na ul.Estrady, numeru jednak nie pamiętam.Jedziemy ulicą Arkuszową w kierunku Lasek,dojeżdżamy do Estrady i skręcamy w lewo, po przejechaniu ok.300m po prawej stronie,trochę w głębi powinniście zobaczyć na placu beczki koloru niebieskiego.Żeby dojechać do tej firmy, po skręceniu w Arkuszową należy pojechać w pierwszą ulicę w prawo. Jest to jakieś labolatorium kosmetyczne.Na miejscu trzeba "pogadać " z którymś z pracowników.Beczki mają po 200 litrów, po koncentratach zapachowych, więc całkiem przyjemnie pachną. Pozdrawiam Ariel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts