akwen 15.08.2004 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2004 Chcę żeby krety przekopały mi ogródek. Co można zrobić żeby zwabić krety do ogrodu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godzilla 15.08.2004 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2004 Chcę żeby krety przekopały mi ogródek. Co można zrobić żeby zwabić krety do ogrodu ? mysle ze najprosciej isc gdzies na pole, wyczaic kretowisko, troche rozgrzebac i wetknac zaproszenie w dziurke.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosc 16.08.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 lepiej nie zapraszać, bo ten gość po robocie nie wraca do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 16.08.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Mam kolegę co się nazywa Kret moge przekazac mu twoje zaproszenie-tylko nie wiem jak sobie policzy za taka usługę-a tani nie jest z tego co wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 16.08.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Chcę żeby krety przekopały mi ogródek. Co można zrobić żeby zwabić krety do ogrodu ? Mam w nadmiarze, oddam gratis. Z tym, że u mnie w ogródku samoobsługa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 16.08.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Przebijam.Dołożę jeszcze 4pak piwa. Za każdy kreci ogonek wywieziony ode mnie .Nie będę skąpić.Dorzucę ślimaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 16.08.2004 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Przebijam.Dorzucę ślimaki. Przebijam ! Dorzucę prócz tego wszystkie występujące na moim polu ziaby. Tfu ! Przepraszam ! Oczywiście: żaby ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nietoperek 17.08.2004 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Chcę żeby krety przekopały mi ogródek. Co można zrobić żeby zwabić krety do ogrodu ? krecik jak się już wprowadzi to się nie wyprowadzi! ale jak złapie kolejnego to moge wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nietoperek 17.08.2004 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Chcę żeby krety przekopały mi ogródek. Co można zrobić żeby zwabić krety do ogrodu ? krecik jak się już wprowadzi to się nie wyprowadzi! ale jak złapie kolejnego to moge wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamY 17.08.2004 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 To ja zamiast kreta, proponuję metodę Jasia Fasoli.. drzewka i krzaczki owinąć gazetami a na środku trawnika jeden porządny granat. BUM i po robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulaw1 18.08.2004 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Chyba jednak musisz ręcznie przekopać swój ogródek Trochę wysiłku tylko posłuży Twojemu zdrowiu, a unikniesz na jakiś czas walki z wypędzaniem kretów. Ale bądź pewny, że tylko na jakiś czas ! One same przyjdą do Ciebie na działkę )) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniel Starzec 18.08.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Jeśli ktoś by chciał zaprosić kreta do siebie wystarczy dac mu to co lubi.Jego przysmakiem są dżdżownice.Żeby mieć dużo dżdżownic w ogrodzie trzeba ściółkowac glebe materią organiczną,tzn trawą słomą itp.Te gnijące resztki roslin są przysmakiem dżdżownic.Schodzą sie z całej okolicy do tej stołówkii mnożą.Za nimi przychodzą krety.GWARANTUJE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LamiaReno 18.08.2004 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 oddam kreta w dobre ręce w wieczyste uzytkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 25.08.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 sposób jest prosty: załóż trawnik i ladne grzadki warzywne . Jak juz wszystko bedzie pieknie wystrzyzone i wypielegnowane to on sam przyjdzie i zrobi piękne kopce na środku trawnika, cudne korytarze na grzadkach itd . Gwarantowane sprawdzilem na sobie choc musialem czekać dwa lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 25.08.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Można zwabić ślicznymi roślinkami o delikatnej strukturze korzonków kosztujących takie skromne pare setek. Koniecznie zamówione sezon temu i wyczekane w dłuuuuuuuugaśnej kolejce po wielkiej znajomości. Gość w dom..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 16.10.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Pół żartem, pół serio o skutecznej walce z kretem: Zapraszamy, zobacz inne nasze filmy - Telewizji Budowlanej Muratora - murator.tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts