AdamN 16.08.2004 02:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Witam Tematu chyba dawno nie było - są może już jacyś szczęśliwi (lub nie) uzytkownicy kotłów c.o. na biomasę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanab 18.10.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Ja też poważnie myślę o kupnie pieca na pelety głównie dla tego, że nie mam piwnicy, a gazu nie mogę pociągnąć. Ponieważ nie chciałbym mieć w domu tego syfu, który jest z palenia węglem wybiorę chyba pelety, pomimo że są ok. 1/3 większej ceny w tony tego surowca w porównaniu do tony węgla (na śląsku). Może kupię to http://www.fu-wi.pl lub od klimosza kocioł Ling combi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 18.10.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Kiedyś tak z ciekawości rozważałem temat z ciekawości. Problem polegał na braku lokalnego dystrybutora paliwa. Myślę, że od tego trzeba by zacząć rozważania, a potem sprawdzać kotły i ich serwis. Sama idea jest OK - automatyka i wygoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts