autorus 30.10.2016 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Niekoniecznie. Zależy co Ci będzie potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalisa 30.10.2016 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Teściowie chętnie się przeprowadzą ? Co po tych 10 latach im zaproponujesz ? Może w ogóle nie ma sensu inwestować w dom jeśli w Polsce jesteś gościem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanowska 30.10.2016 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 (edytowane) Stanowska Ty masz chyba jakieś problemy ze sobą? nic nie wnosisz do tematu tylko wtrącasz nikomu nie potrzebne uwagi. Kolejny nabijacz postów? Wiesz, "kolejny nabijacz postów" to mocne słowa, jak na niedawno zarejestrowanego użytkownika, z marną ilością postów na tym forum. Skoro większe gro osób ci radzi, żebyś dał sobie spokój, a ty tutaj fikasz i oczekujesz poklasku, to wybacz, ale jak ktoś ci powie, że masz ogon - możesz śmiać się z tego, zignorować to. Jeśli powie ci druga osoba- zastanów się nad tym. Jeśli powie ci więcej osób - obejrzyj się do tyłu, czy rzeczywiście nie masz przyczepionego czegoś do du py. Także rób jak uważasz i nie zawracaj... ogona... Edytowane 30 Października 2016 przez Stanowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taba1 01.11.2016 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Teściowie chętnie się przeprowadzą ? Co po tych 10 latach im zaproponujesz ? Może w ogóle nie ma sensu inwestować w dom jeśli w Polsce jesteś gościem ? Teściowie z chęcią się wyniosą z mieszkania w bloku. Wolą ciszę i spokuj. Ten domek byłby dla nas wszystkich, dlatego chcę coś wiekszego. Do Polski napewno wrócimy a dopóki jesteśmy tam to możemy na spokojnie się na to przygotować i dodatkowo mamy gdzie się zatrzymać Stanowska naprawdę naucz się czytać ze zrozumieniem. Skoro nie zauważasz że zgadzam się z opinią tego "większego gro osób" to już nie mój problem. Co do "fikania" to nie wiedziałem że na tym forum jest ono uzależnione od ilości postów, ale i tak wolę mieć marną ilość niż jakość jak w Twoim przypadku. Trzeci post w tym temacie i po raz kolejny nic nie wnosisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalisa 01.11.2016 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 To może przemyśl budowę małego domu do ewentualnej rozbudowy w przyszłości ? Póki co tylko dla teściów a w przyszłości dla was wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanowska 01.11.2016 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Teściowie z chęcią się wyniosą z mieszkania w bloku. Wolą ciszę i spokuj. Ten domek byłby dla nas wszystkich, dlatego chcę coś wiekszego. Do Polski napewno wrócimy a dopóki jesteśmy tam to możemy na spokojnie się na to przygotować i dodatkowo mamy gdzie się zatrzymać Stanowska naprawdę naucz się czytać ze zrozumieniem. Skoro nie zauważasz że zgadzam się z opinią tego "większego gro osób" to już nie mój problem. Co do "fikania" to nie wiedziałem że na tym forum jest ono uzależnione od ilości postów, ale i tak wolę mieć marną ilość niż jakość jak w Twoim przypadku. Trzeci post w tym temacie i po raz kolejny nic nie wnosisz Ja to zawsze myślałam, że prawdziwy, dorosły facet, powinien sam decydować, gdzie chce mieszkać z żoną. Tutaj widać, że jakiś chłopczyk ma problemy z teściową i bidulek się radzi, co ma począć? Kupić, nie kupić? Zapytaj teścia, jak on to widzi, odpisz i coś poradzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taba1 01.11.2016 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Jako że temat dotyczył kupna mieszkania i z Waszą pomocą zdecydowałem odpuścić to proszę o zamknięcie. Proszę również o usunięcie konta ponieważ brak reakcji moderatorów na jawne ataki mimo "marnej ilości postów" nie będzie przeze mnie tolerowane. Pozdrawiam wszystkich normalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts