ryfka 16.08.2004 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Witam, proszę poradżcie mi co mam zrobić ze starymi drewnianymi oknami Podobno istnieją firmy, które skupują starą stolarkę okienną, ja chętnie oddam za darmo, byle się tego pozbyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.08.2004 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Szkło do kontenera ze stłuczką, a okna to ktoś na pewno na opał weźmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryfka 16.08.2004 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Niby proste, tylko jak stłuc 26 szyb, żeby nie zostać kaleką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.08.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 A jak daleko masz do szklarza?Oni zwykle mają tako kontenerek na stłuczkę.A w ogóle to siedziwię, że przy wymianie nie naruciłąś zabrania starych okien, teraz pewnie chcą cię wykasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 16.08.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Przed laty takie okna były poszukiwanym "rarytasem" rozchwytywnym przez działkowców którzy robili z nich "inspekty potworki". Może gdzieś w pobliżu są P.O.D tam być może znajdzie się chętny na zabranie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryfka 17.08.2004 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Okna wstawiali mi murarze, bo wiązało się z tym zmniejszanie otworów okiennych i wykuwanie nowych (tarasowych). Oni też poradzili mi żeby szkło z okien wysypać pod fundament na taras, a ramy zawsze ktoś weżmie na podpałkę. Dałam ogłoszenie w lokalnej prasie, że oddam okna , zobaczymy. Dzięki wszystkim za oddzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts