kroyena 20.08.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Wojtek, a ty chyba po tej właściwej Stronie Odry co jak dobrze naciśniesz to Budowarka w godzinę sięgniesz, a i staropramena chwycisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 20.08.2004 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Ja lubię piwa tradycyjne,nie "wynalazki" smakowe bądź alkoholizowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.08.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 No i tak wylazło co na tych budowach się robi. a wszystko wszkauje, że się robi i to wbrew Planom BHP czy jakoś tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rav 20.08.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 A'propos piwa ostatnio dostałem niezły dowcip: Przychodzi żaba do baru w stroju roboczym, uwalona cementem, wapnem, farbą. Podchodzi do baru: - Piwko proszę. Wali całe piwo, wyciera żabie usta i wychodzi. Facet obserwuje ją i se myśli: "Kurde świetny materiał dla mojego kumpla, dyrektora cyrku!" Następnym razem czekają obydwaj. Przychodzi żaba do baru w stroju roboczym, znowu uwalona cementem, wapnem, farbą, wali piwko. Dyrektor ją woła i proponuje pracę w cyrku.... Żaba: -Cyrk to taki namiot z materiału? -Tak, tak. - I tam są drewniane ławki? -Tak. - Konstrukcja metalowa? - No, tak... - To po kiego ch... Wam murarz?!?!?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marian1 20.08.2004 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 do cięższych prac tylko Żywca. Chociaż są i tacy co bez Żywca żywcem sąmarian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 20.08.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 jareko,z piwem, z projektem, z kobietą - kwestia indywidualnych zapatrywań,ginger też mi smakuje jak i czasem cooler - a nijak z moca do stronga sie majakroyena,czasem nawet warto poswięcic te 2godz i pojechac po owe piwko do sasiadów bo cena 2 razy niższai jka kupisz skrzynkę to jesteś na 0, przy 2-3 skrzynkach do przodu tych pare groszy ale nie wiem czemu smak tych pifek jest o niebo lepszy od tych kupionych w polskich marketach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.08.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Wojtek bo tam kierowca to ma mieć 0 (słownie: zero) promili krwi w alkoholu, czy jakoś tak. A na to pifko to smażeny syr a hranolki. Musowo s tatarkou. Blisko jesteś to skrzynka wystarcza jak trochę dalej, ale i tak jak wracam to jestem do przodu. Zwłaszcza, że po wejściu do Unii to jeszcze nie wyskoczyłem ani razu nad poprzeczkę. Wcześniej to cały czas powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 20.08.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 kroyena,ja uwielbiam ichna vlasky salatky z smazeny brambory i syrom i do tego strong zimny budvar - kurna aż bym się napił i zjadł.chyba się jutro przejadę do pepików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.08.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 No to mam jeszcze tydzień diety, a potem Teplicko-Adrspraskie Skaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 20.08.2004 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Bo ja idę kopać fundament. A z nieba wali żar . pracujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 20.08.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 A czy ktoś pija wina?No,oprócz tych prostych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 20.08.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 pattaya,pija się różne rzeczy czasem trafi się winko, czasem whiskacz, czasem jakas finlandiaale najbardziej lubię taką wódeczkę DANZKA grapefruit - wódeczka palce lizać, a zmrożona wchodzi jak lemoniada - jako, że występuje w 1l opakowaniach w formie termosa to ze szwagrem obalamy termos i nic nawet nie czujemy byśmy coś wypili,kobitki też w niej gustują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 20.08.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 wódeczkę DANZKA grapefruit - wódeczka palce lizać, a zmrożona wchodzi jak lemoniada tak, tak jest ok. A ja lubię jeszcze Absolucika - curancika z soczkiem porzeczkowym, zimnego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 20.08.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Olka,ale czemu rozcieńczasz soczkiem? - jak dodasz soczku porzeczkowego to z wyglądu ten absolucik robi się podobny do denaturatu - ale smak inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 20.08.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 rozcieńczam bo tak będzie więcej. i wątrobę nie rozwalę tak szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 20.08.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 a ja tera siedze w pracy i czekam w blokach na 17 sta!ignition sequence starts - 2 hours! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fromel 20.08.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Sorki Yoric, it's time to say good bay ! dla mnie to już tylko: 1.Wyłączyć kompa.2. wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 20.08.2004 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 i ja też już zmykam Do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.08.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Wojtek jak mieszać z sokiem to już lepiej barwy narodowe robić. Na dole czerwone (np. malina), na górze białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 20.08.2004 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 kroyena,umiesz robic takie drinki?podaj przepis ino praktyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts