Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LUDZIE CO TERA ROBITA?

budek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 100
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

preev kroyena był na początku.

Co do piwka to b. mi bulgocze czerwony Bosmanik, szkoda, że browar Szczecin musiał się wycofać praktycznie do ram dawnego województwa tego 1/49. No i chłopaki zapłacili za takie o: :wink: wyśmiewanie sięz reklamy.

Ostatnio trochę się odbili bo puszki na Selgrosy dali. :lol:

pattaya

A ja mam dzisiaj urodziny.Wypijcie moje zdrowie

Wypiję ale dopiero wieczorkiem.

Wszystkiego naj naj....

Co do piwka to b. mi bulgocze czerwony Bosmanik, szkoda, że browar Szczecin musiał się wycofać praktycznie do ram dawnego województwa tego 1/49. No i chłopaki zapłacili za takie o: wyśmiewanie sięz reklamy.

Ostatnio trochę się odbili bo puszki na Selgrosy dali.

Ja pochodzę z "kraju" Bosmanka, ale szczerze mi on nie smakuje. Za mocny.

Ostatnio zasmakował mi "Leszek" - z butelki, bo puszki coś słabiutkie mają(już 2 puszki miały dziury) :o

No to idę wypoziomować fundament i może małe piwko albo da :wink: a po paru piwkach z pionu szybko przechodzę w poziom. To może zamiast wody do szlauchwagi piwko.

dobry pomysl tylko po co je marnowac? a jak poziom zlapiesz jak w obu koncach pianka bedzie nierowna? ';)

coz porabiam dzis? dogorywam po wczorajszym upale - czasem odpoczac trza ;) i piwko sacze z lodowki - ja abstynent wiec cos co piwo tylko z nazwy przypomina - jak mu tam? Ginger czy jakos tak

budek kupuje piwko w baryłeczkach i upija za pomocą długiego węzyka, aż do wyrówania poziomu między baryłeczką, która wzorcuje, a jego przymiarem w sąsiednim narożniku. 8)

Oj długa droga, długa. Do wypoziomowania ścian, ktoś się chyba szybciej wypoziomuje (oczywiście :roll: ). Oczywiście :roll: .

Wojtek nie bój jakby z dębowego miało cieknąć to ci cosik zastrugają. :lol:

pattaya,

by każdy mógł znaleźć browar jaki mu pasuje tyle tego trunku jest obecnie dostępnych - czasem tylko dziw bierze, że niektóre tak daaawno temu były warzone choć źródła historyczne nic o tym nie podają.

dla mnie w smaku i mocy przoduje Dębowe, Strong, Lech

Tyskie mi nie wchodzi tak samo jak mój rodzimy Piast - ale ja preferuje słodkawy smak piwa niz goryczkowy

z piwem jak z projektem domku