dobrzykowice 16.08.2004 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 ...mnie zaczyna dziewczyna miziać po klacie eeee tam żadna atrakcja Ja tam sobie właśnie piąte piwko otwieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 17.08.2004 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 preev kroyena był na początku. Co do piwka to b. mi bulgocze czerwony Bosmanik, szkoda, że browar Szczecin musiał się wycofać praktycznie do ram dawnego województwa tego 1/49. No i chłopaki zapłacili za takie o: wyśmiewanie sięz reklamy. Ostatnio trochę się odbili bo puszki na Selgrosy dali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budek 17.08.2004 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Oj ciężko, chyba za dużo było wczoraj tych tysiaków a drut sam się nie potnie. Jakieś propozycje jak by tu zacząć dzionek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 17.08.2004 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 A ja mam dzisiaj urodziny.Wypijcie moje zdrowie!No i zaczęli dzisiaj murować ściany z silki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budek 17.08.2004 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 A ja mam dzisiaj urodziny.Wypijcie moje zdrowie! No i zaczęli dzisiaj murować ściany z silki. STO LAT! Nie obraź się dzisiaj nie wypiję bo nie zdążę do zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 17.08.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 pattaya A ja mam dzisiaj urodziny.Wypijcie moje zdrowie Wypiję ale dopiero wieczorkiem. Wszystkiego naj naj.... Co do piwka to b. mi bulgocze czerwony Bosmanik, szkoda, że browar Szczecin musiał się wycofać praktycznie do ram dawnego województwa tego 1/49. No i chłopaki zapłacili za takie o: wyśmiewanie sięz reklamy. Ostatnio trochę się odbili bo puszki na Selgrosy dali. Ja pochodzę z "kraju" Bosmanka, ale szczerze mi on nie smakuje. Za mocny. Ostatnio zasmakował mi "Leszek" - z butelki, bo puszki coś słabiutkie mają(już 2 puszki miały dziury) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.08.2004 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Olka wiesz u nas też na grubosci blachy na puszki się oszczędza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budek 20.08.2004 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Olka wiesz u nas też na grubosci blachy na puszki się oszczędza. To dobrze - im bardziej cienka blacha tym więcej piwka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.08.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 No co ty budek u nas się piwa nie przelewa. Jak jest +/- to się nalewa w kierunku -. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 20.08.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 kroyena,poznańska oszczędność nie zna granic... swego obszary terytorialnego.na szczęscie Dębowe mocne długo warzone w butelcema 0,55lale rozlewane poza terenem oddziaływania Waszego regionu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budek 20.08.2004 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 No to idę wypoziomować fundament i może małe piwko albo da a po paru piwkach z pionu szybko przechodzę w poziom. To może zamiast wody do szlauchwagi piwko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 20.08.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 budek,w ten sposób to Twoja osoba ma sznse działać jak niwelator - poziom będzie idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 20.08.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 No to idę wypoziomować fundament i może małe piwko albo da a po paru piwkach z pionu szybko przechodzę w poziom. To może zamiast wody do szlauchwagi piwko. dobry pomysl tylko po co je marnowac? a jak poziom zlapiesz jak w obu koncach pianka bedzie nierowna? ' coz porabiam dzis? dogorywam po wczorajszym upale - czasem odpoczac trza i piwko sacze z lodowki - ja abstynent wiec cos co piwo tylko z nazwy przypomina - jak mu tam? Ginger czy jakos tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.08.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 budek kupuje piwko w baryłeczkach i upija za pomocą długiego węzyka, aż do wyrówania poziomu między baryłeczką, która wzorcuje, a jego przymiarem w sąsiednim narożniku. Oj długa droga, długa. Do wypoziomowania ścian, ktoś się chyba szybciej wypoziomuje (oczywiście ). Oczywiście . Wojtek nie bój jakby z dębowego miało cieknąć to ci cosik zastrugają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 20.08.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Pattaya a czemu strong to paskudztwo?Jeden woli córkę a drugi teściową.Ja tam wole stronga ale i córke.Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 20.08.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Pattaya a czemu strong to paskudztwo?Jeden woli córkę a drugi teściową.Ja tam wole stronga ale i córke.Wiech no bo strong "i nie ma mocnych" sami słabi zostają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 20.08.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Wiechu! Jeden szuka smaku a drugi procentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.08.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 pattaya, a jeszcze inni kamieni nerkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 20.08.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 pattaya, by każdy mógł znaleźć browar jaki mu pasuje tyle tego trunku jest obecnie dostępnych - czasem tylko dziw bierze, że niektóre tak daaawno temu były warzone choć źródła historyczne nic o tym nie podają.dla mnie w smaku i mocy przoduje Dębowe, Strong, LechTyskie mi nie wchodzi tak samo jak mój rodzimy Piast - ale ja preferuje słodkawy smak piwa niz goryczkowyz piwem jak z projektem domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 20.08.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Wojciechu - z projektem domu? a nie raczej jak z kobieta ? kiedys smakowalo mi bardzo Jablonowo 16 ale teraz jednak ta namiastka jaka jest Ginger - jak mowia typowo "babskii" trunek a ja mimo wszystko wciaz facetem jestem i takim chce pozostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts