Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LUDZIE CO TERA ROBITA?

budek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 100
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

pattaya

A ja mam dzisiaj urodziny.Wypijcie moje zdrowie

Wypiję ale dopiero wieczorkiem.

Wszystkiego naj naj....

Co do piwka to b. mi bulgocze czerwony Bosmanik, szkoda, że browar Szczecin musiał się wycofać praktycznie do ram dawnego województwa tego 1/49. No i chłopaki zapłacili za takie o: wyśmiewanie sięz reklamy.

Ostatnio trochę się odbili bo puszki na Selgrosy dali.

Ja pochodzę z "kraju" Bosmanka, ale szczerze mi on nie smakuje. Za mocny.

Ostatnio zasmakował mi "Leszek" - z butelki, bo puszki coś słabiutkie mają(już 2 puszki miały dziury) :o

A ja się ostatnio przerzuciałam na tych " co to w puszczy występują " i robią auuu auuuu :wink: :wink: :p :lol:

I tak dziś patrzę se w lusterko ( nareszcie w domku , tam gdzie byłam lustereczka nie było ) .... i prawie mi już się włos mocniejszy zrobił ( czytaj sierść )czyżby od tego piwka? a mojemu to coś jakby rogi sie pokazują na głowinie .. :) ale łba to se nie dam uciąć czy to takie masywne jak te w reklamie ...

ale pifko faktycznie pyszota

no to zdrówko !

jak Ci idzie budek robota?

od 3 dni milczysz - ciekawe co Cie tak wciągnęło....

No cóż lęczę rany po prawie udanej próbie bicia rekordu Guinessa (wolę jednak zdecydowanie Tyskie - lepiej wchodzi niż ten cały Guiness a poza tym ekonomicznie uzasadnione).

A z placu budowy donoszę, że jestem obecnie na etapie zbrojeń. Rany kłute i szarpane (pierdzielone druciki) ale to wina, że w wojsku nie byłem (mama nie dali :D ) i z millitariami mam do dzisiaj problem.

Chcieliśmy dzisiaj wylewać pierwszy strop (nad piwnicą ), a tu deszcz, tylko usiąść i płakać.

pzdr

Nie płacz - wylej u mnie - tu nie pada :wink: .

Budek na razie nie pada mam nadzieję że po południu będę już miał strop, a jego pielegnacja zajmie się natura, tylko zastanawiamy się czy na wszelki wypadek nie nakryć go folia na pierwszą noc.

No i od godz 17 mam strop, ale muszę przyznać że z wielkimi problemami, bo pan szefo z renomowanej ogólnokrajowej betoniarni chciał mnie zrobić w bambuko, ale trafila kosa na kamień i jak dostał parę ***** niecenzuralnych słów to dotrzymał terminu i mam nadzieję że więcej nie będzie mnie próbował zrobić w jajo. Ale najważniejsze że jest strop i to nas cieszy.

pzdr

Medyk, ciesz się!!! Właśnie minister Balicki obiecał po 6 tys. na głowę zamiast ustawy 203. Wyciągniemy mury!!!

Nara.

Ale fajnie by było gdyby ktoś na nich napalm zrzucił, to może więcej dałbym zarobić budowlańcom, bo sam miałbym więcej kasy. A tak poważnie to chyba jakiś żart, choć oni tylko jaja sobie robią zamiast wziąć się za robotę. Tego Balickiego i inych zarówno lewych i prawych jak i środkowych to bym zagonił do rozwiezienia hałdy piachu na mojej działce i to taczkami dla dzieci.

pzdr