Wojtek62 24.08.2004 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 jak Ci idzie budek robota?od 3 dni milczysz - ciekawe co Cie tak wciągnęło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 24.08.2004 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 pattaya A ja mam dzisiaj urodziny.Wypijcie moje zdrowie Wypiję ale dopiero wieczorkiem. Wszystkiego naj naj.... Co do piwka to b. mi bulgocze czerwony Bosmanik, szkoda, że browar Szczecin musiał się wycofać praktycznie do ram dawnego województwa tego 1/49. No i chłopaki zapłacili za takie o: wyśmiewanie sięz reklamy. Ostatnio trochę się odbili bo puszki na Selgrosy dali. Ja pochodzę z "kraju" Bosmanka, ale szczerze mi on nie smakuje. Za mocny. Ostatnio zasmakował mi "Leszek" - z butelki, bo puszki coś słabiutkie mają(już 2 puszki miały dziury) A ja się ostatnio przerzuciałam na tych " co to w puszczy występują " i robią auuu auuuu I tak dziś patrzę se w lusterko ( nareszcie w domku , tam gdzie byłam lustereczka nie było ) .... i prawie mi już się włos mocniejszy zrobił ( czytaj sierść )czyżby od tego piwka? a mojemu to coś jakby rogi sie pokazują na głowinie .. ale łba to se nie dam uciąć czy to takie masywne jak te w reklamie ... ale pifko faktycznie pyszota no to zdrówko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budek 25.08.2004 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 jak Ci idzie budek robota? od 3 dni milczysz - ciekawe co Cie tak wciągnęło.... No cóż lęczę rany po prawie udanej próbie bicia rekordu Guinessa (wolę jednak zdecydowanie Tyskie - lepiej wchodzi niż ten cały Guiness a poza tym ekonomicznie uzasadnione). A z placu budowy donoszę, że jestem obecnie na etapie zbrojeń. Rany kłute i szarpane (pierdzielone druciki) ale to wina, że w wojsku nie byłem (mama nie dali ) i z millitariami mam do dzisiaj problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MEDYK 25.08.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Chcieliśmy dzisiaj wylewać pierwszy strop (nad piwnicą ), a tu deszcz, tylko usiąść i płakać.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budek 25.08.2004 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Chcieliśmy dzisiaj wylewać pierwszy strop (nad piwnicą ), a tu deszcz, tylko usiąść i płakać. pzdr Nie płacz - wylej u mnie - tu nie pada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MEDYK 25.08.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Chcieliśmy dzisiaj wylewać pierwszy strop (nad piwnicą ), a tu deszcz, tylko usiąść i płakać. pzdr Nie płacz - wylej u mnie - tu nie pada . Budek na razie nie pada mam nadzieję że po południu będę już miał strop, a jego pielegnacja zajmie się natura, tylko zastanawiamy się czy na wszelki wypadek nie nakryć go folia na pierwszą noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budek 25.08.2004 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 No to do broni, idę pozbroić - tylko jak to zniosą moje biedne dłonie . Kto mi będzie trzymał piwko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 25.08.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 będziesz się wzmacniał przez słomkę - szybciej wali w łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budek 25.08.2004 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 będziesz się wzmacniał przez słomkę - szybciej wali w łeb U nas już po żniwach i skąd ja teraz słomkę wezmę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budek 25.08.2004 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 No to się posiliłem i dalej do zbrojonka. PS.A nawiasem mówiąc dobry był ten dziczek jak na wycinka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 25.08.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Siedzę w niewykończonym dole i grzebie w zaczetym ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika L. 25.08.2004 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Cypek, to Ty w tym dole masz kompika ??? A może lapcioka ??? No, no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 25.08.2004 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 a ja zaczynam właśnie skuwać stare kafelki w łazience, bo mi centymetra brakło, żeby się zmieścić z wanną i kabiną jak dorwę tego, kto projektował moją łazienkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MEDYK 25.08.2004 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 No i od godz 17 mam strop, ale muszę przyznać że z wielkimi problemami, bo pan szefo z renomowanej ogólnokrajowej betoniarni chciał mnie zrobić w bambuko, ale trafila kosa na kamień i jak dostał parę ***** niecenzuralnych słów to dotrzymał terminu i mam nadzieję że więcej nie będzie mnie próbował zrobić w jajo. Ale najważniejsze że jest strop i to nas cieszy.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
energetyk 25.08.2004 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Gratulacje dla Medyka. To już można się wprowadzać - na głowę nie kapie. Przychodzi adwokat do Saddama Husajna i mówi:"szefie mam 2 wiadomości, dobrą i złą". -Dawaj tą złą. -Będzie pan rozstrzelany. -A dobra? -Strzelał będzie David Beckham! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MEDYK 25.08.2004 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Gratulacje dla Medyka. To już można się wprowadzać - na głowę nie kapie. Fakt nie kapie tylko dlaczego karzesz mi mieszkać w piwnicy pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MEDYK 25.08.2004 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Gratulacje dla Medyka. To już można się wprowadzać - na głowę nie kapie. Fakt nie kapie tylko dlaczego karzesz mi mieszkać w piwnicy pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
energetyk 25.08.2004 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Medyk, ciesz się!!! Właśnie minister Balicki obiecał po 6 tys. na głowę zamiast ustawy 203. Wyciągniemy mury!!!Nara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MEDYK 25.08.2004 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Medyk, ciesz się!!! Właśnie minister Balicki obiecał po 6 tys. na głowę zamiast ustawy 203. Wyciągniemy mury!!! Nara. Ale fajnie by było gdyby ktoś na nich napalm zrzucił, to może więcej dałbym zarobić budowlańcom, bo sam miałbym więcej kasy. A tak poważnie to chyba jakiś żart, choć oni tylko jaja sobie robią zamiast wziąć się za robotę. Tego Balickiego i inych zarówno lewych i prawych jak i środkowych to bym zagonił do rozwiezienia hałdy piachu na mojej działce i to taczkami dla dzieci. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
energetyk 25.08.2004 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Spokojnego dyżuru! A rano na budowę podziwiać strop!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts