Granit 16.08.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Zakład Kamieniarski " GRANIT " jest profesjonalną firmą wykonującą nagrobki,pieczary oraz parapety i schody z kamienia! Stosujemy tylko najlepsze materiały,staranna obróbka reczna i maszynowa jest gwarancją wysokiej jakości świadczonych usług;sprowadzamy granity i marmury z całego świata! Realizujemy zamówienia na Państwa indywidualne życzenie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michcio 17.08.2004 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Jestem zainteresowany kosztem podwójnego nagrobka, najpewniej z granitu choc zależy to od ceny. Proszę o odpowiedź na konto prywatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 17.08.2004 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 A czy obkładacie również elementy elewacji (cokół, podokienniki, ew. kominy) płytkami kamiennymi? Jaki jest koszt robocizny oraz materiału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
murek66 24.10.2015 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Ja okładałem komin płytkami kamiennymi i był to zakład kamieniarski w Strzegomiu. Cenowo wyszło nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts