pawcik7 19.07.2002 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2002 Co myslicie o pozostawieniu domu w stanie surowym zamknietym na zime?Dodam ze dom jest ocieplony 10 cm welny Rockwool, poddasze ocieplone 15 cm welnyMysle ze nic sie nie stanie jak nie bede go chociaz w malym stopniu ogrzewal ale nie jestem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 19.07.2002 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2002 Możesz spokojnie przezimować w tym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 19.07.2002 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2002 Trzeba tylko spuścić wodę, jeśli jest w instalacjach, bo może rury rozsadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek13 19.07.2002 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2002 Mój dom też zimował w takim stanie i nic złego się nie przytrafiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
digicom 19.07.2002 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2002 No dobra a stan surowy otwarty i niedocieplony. Co może się stać, bo nie wiem czy się z kasą wyrobie. I czy lepiej jest zostawić na zimę sam stop, czy jednak postawic dach ? I jakich konsekwencji moge się spodziewać jak nie wyrobie się z dachem. Buduje z betonu komurkowego.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 20.07.2002 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2002 Ja będę zimował stan surowy otwarty (nieocieplony Porotherm). Na pewno nic mu nie będzie. Otwory zabite dechami i folią, dach przykryty papą. Wydaje mi się to zdecydowanie lepszym rozwiązaniem niż zimowanie zamkniętego. Przynajmniej nie muszę się martwić, że coś zginie. Słyszałem, że kradną nawet okna połaciowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Jan 25.07.2002 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2002 Krada , kradna ! Kto bedzie pilnowal ? Lepiej juz wprowadzic sie i mieszkac ! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 25.07.2002 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2002 Ja też się zastanawiam, zamknąć czy zostawić otwarty?Czy jest sens wstawiać okna w październiku?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 25.07.2002 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2002 Lepiej na wiosnę, bo w zimie dają lepsze upusty i więcej czasu na szukanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 25.07.2002 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2002 Ja zostawiam surowy otwarty ale przykryty dachem, okna zabite deskami. Bez dachu troszkę strach, napada deszczu przyjdzie mróz i rozsadzi. Okna, niestety, kradną wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts