Szkapeusz 19.07.2002 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2002 Jestem nowy na forum, więc chciałbym się przedstawić. Mam 27 lat i razem z Żoną oczekujemy córeczki! Mieszkamy w Szczecinie i oczywiście myślimy o budowaniu. Jesteśmy na etapie najtrudniejszym dla nas - gromadzenia funduszy. Mimo że skończyłem Wydział Mechaniczny PS, i pracuję zawodowo w państwowej instytucji (a może właśnie dlatego ) w wolnych chwilach realizuję się jak glazurnik:Interesuję się domowymi systemami energetycznymi ze źródeł odnawialnych - szczególnie wykorzystujące energię wiatru. Z przyjemnością wymienię doświadczenia miarę swoich możliwości i posiadanej wiedzy. Pozdrawiam Wszystkich Uczestników forum. [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Szkapeusz dnia 2002-07-20 19:09 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 19.07.2002 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2002 Witaj Szkapeusz!Miło, że jesteś tutaj razem z nami. Jeśli macie cel to i pieniądze się znajdą. Zawsze natrudniej o decyzję, bo dalej to już z górki i samo leci.Życzę powodzenia i wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 19.07.2002 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2002 To może napisz cos o elektrowni wiatrowej. Kiedyś był taki wątek i wniosek z niego był taki, że na dobrą sprawę dla inwestora niedużego domu jednorodzinnego takie rozwiazanie jest zupełnie nieopłacalne, a w dodatku uciążliwe ze względu na hałas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 19.07.2002 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2002 Właśnie zobaczyłem, że już Cię tam poniosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkapeusz 20.07.2002 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2002 Dziękuję za życzliwe przyjęcie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkapeusz 14.10.2002 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Pragnę uaktualnić moje powitanie! Mała Ania urodziła się zgodnie z planem 19.09.02 i całkiem spora jest z niej dziewczyna bo miała 55 cm długości i ważyła 3460 . W konkursie urody i dobrych manier pani Apgar dostała 9. Pięknie się chowa i obecnie ma juz 4000 stanowiąc oczko w głowie tatusia i mamusi. Pozdrawiam Wszystkich Szczęśliwych Rodziców! [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Szkapeusz dnia 2002-10-14 13:34 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 14.10.2002 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 musisz koniecznie o tym poinformować wszystkich w wątku "Forumowe Dzieci" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frodo 16.10.2002 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 WitajA w jakiej okolicy zamierzasz się budować?Też jestem ze Szczecina. PozdrawiamFrodo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 16.10.2002 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Szkapeusz, gratuluję. Mój Kuba urodził sie dość blisko Twojej córki bo 12.09. Tyle tylko że w 1992 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkapeusz 18.10.2002 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2002 Dzięki Kgadzino! U mnie Kubuś będzie następny! (Albo druga dziewuszka kto wie??? )) ) Jak Bóg da to może i Wojtuś! W każdym razie gratuluję Wam dwóch chłopaczysków! Frodo: Chciałbym gdzieś na lewobrzeżu (Dobra, Tanowo ew. Dołuje) ale ostatecznie czas pokaże, w każdym razie za miastem bo w Sz-nie drogo i w Szczecinie . Podobają mi się także okolice Sowna i Niedźwiedzia! Decyzja nie zapadła. Własnie szukam okazji :wink:Może masz coś na oku??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frodo 21.10.2002 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2002 Ja podobnie jak Ty szukam poza miastem, ale raczej w kierunku Goleniowa. Nie mam jeszcze nic na oku, ale wypadałoby już się rozejrzeć konkretnie, bo w grudniu kończy mi okres oszczędzania w Kasie Mieszkaniowej i trzeba kasę w czymś ulokować (choć jak się tu ludzie wypowiadają nie jest to takie hop siup, żeby tą kasę dostać).Orientowałeś się może jakie są ceny ziemi w oklicach Niedziwiedzia?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkapeusz 21.10.2002 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2002 Tak obserwując ogłoszenia w "Kontakcie" zdaje się, że ok. 25 PLN/m. Ale zaznaczam, że dawno nic z tego rejonu nie widziałem, a cenę podaję za panem, który od pewnego czasu (co jakiś czas się ogłasza), co też ma swoją wymowę (czyt. haczyk) , bo okazje raczej długo nie goszczą na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.10.2002 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2002 JESTEM ZE SZCZECINA..TROCHE DZIAŁEK JEST W MOJEJ OKOLICY...POD SZCZECINEM W GMINIE DOBRA..PIĘKNY TEREN... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts