Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Witam

Recommended Posts

Jestem nowy na forum, więc chciałbym się przedstawić. Mam 27 lat i razem z Żoną oczekujemy córeczki! Mieszkamy w Szczecinie i oczywiście myślimy o budowaniu. Jesteśmy na etapie najtrudniejszym dla nas - gromadzenia funduszy. Mimo że skończyłem Wydział Mechaniczny PS, i pracuję zawodowo w państwowej instytucji (a może właśnie dlatego :smile:) w wolnych chwilach realizuję się jak glazurnik:Interesuję się domowymi systemami energetycznymi ze źródeł odnawialnych - szczególnie wykorzystujące energię wiatru. Z przyjemnością wymienię doświadczenia miarę swoich możliwości i posiadanej wiedzy. Pozdrawiam Wszystkich Uczestników forum.

[ Ta Wiadomość była edytowana przez: Szkapeusz dnia 2002-07-20 19:09 ]

• 2 months później...

Pragnę uaktualnić moje powitanie!

Mała Ania urodziła się zgodnie z planem 19.09.02 i całkiem spora jest z niej dziewczyna bo miała 55 cm długości i ważyła 3460 :smile:. W konkursie urody i dobrych manier pani Apgar dostała 9. Pięknie się chowa i obecnie ma juz 4000 stanowiąc oczko w głowie tatusia i mamusi. Pozdrawiam Wszystkich Szczęśliwych Rodziców!

[ Ta Wiadomość była edytowana przez: Szkapeusz dnia 2002-10-14 13:34 ]

Dzięki Kgadzino! U mnie Kubuś będzie następny! :smile: (Albo druga dziewuszka kto wie??? :smile:)) ) Jak Bóg da to może i Wojtuś! W każdym razie gratuluję Wam dwóch chłopaczysków!

Frodo:

Chciałbym gdzieś na lewobrzeżu (Dobra, Tanowo ew. Dołuje) ale ostatecznie czas pokaże, w każdym razie za miastem bo w Sz-nie drogo i w Szczecinie :smile:. Podobają mi się także okolice Sowna i Niedźwiedzia! Decyzja nie zapadła. Własnie szukam okazji :wink:Może masz coś na oku??? Pozdrawiam

Ja podobnie jak Ty szukam poza miastem, ale raczej w kierunku Goleniowa. Nie mam jeszcze nic na oku, ale wypadałoby już się rozejrzeć konkretnie, bo w grudniu kończy mi okres oszczędzania w Kasie Mieszkaniowej i trzeba kasę w czymś ulokować (choć jak się tu ludzie wypowiadają nie jest to takie hop siup, żeby tą kasę dostać).

Orientowałeś się może jakie są ceny ziemi w oklicach Niedziwiedzia?

pozdrawiam

Tak obserwując ogłoszenia w "Kontakcie" zdaje się, że ok. 25 PLN/m. Ale zaznaczam, że dawno nic z tego rejonu nie widziałem, a cenę podaję za panem, który od pewnego czasu (co jakiś czas się ogłasza), co też ma swoją wymowę (czyt. haczyk) :smile:, bo okazje raczej długo nie goszczą na rynku.