tdxls 17.08.2004 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Witam! Przymierzam sie do kupna szafy i komody tylko nie wiem co wybrac nie mam za duzej gotowki a chcialabym meble ładne i trwałe ,chciałam na to przeznaczyc okolo 1300zlczekam na jakies propozycje pozdrawiam i dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 17.08.2004 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 ja mam szafe 3 drzwiową z pawlaczem sosnową koszt około 1tys i komode za 300 zł mozesz znaleźć sosnową.....a meble sosnowe pasują do każdego wnętrza Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 17.08.2004 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 a gdzie ja kupiles? bo ja juz szukalam w ikei w meblach BRWi albo byly za drogie albo za liche quote="emems"]ja mam szafe 3 drzwiową z pawlaczem sosnową koszt około 1tys i komode za 300 zł mozesz znaleźć sosnową.....a meble sosnowe pasują do każdego wnętrza Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 17.08.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 z ikei niepolecam ale każdy wybiera poszukaj w "Domusie" w dawnych państwowych sklepach zapomniałam nazwe firmy ale coś na "F" i z Hajnówki. naprawde solidne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota2 17.08.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Nie wiem w jakim stylu chcesz te szafe i komode, ale mnie osobiscie podobaja sie meble Forte lub Black Red White, sa delikatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts