Aleksandryta 17.08.2004 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Jaki piękny dom jest na okładce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 17.08.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 No i trzy dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 17.08.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 No i trzy dodatki. Jakie 3? Ja dostałem 2. Płytkę i jedną wkładkę "instalacje". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 17.08.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 "Ogrzewanie, klimatyzacja, wentylacja", ale to chyba tylko lokalny dodatek mazowiecki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 17.08.2004 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Jak co miesiąc my na pomorzu jesteśmy pokrzywdzeni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 17.08.2004 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Wakmen nie tylko na pomorzu, podkarpacie również Płytka - budujemy z prawem i dodatek instalacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 17.08.2004 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 A ja po raz pierwszy nie kupiłam Muratora. Obejrzałam go dokładnie ... i odstawiłam na półkę. Moja budowa zbliża sie do końca i tematy poruszane są juz nieaktualne. Zestawienie tym razem wkładów kominkowych też niewiele mówi (jak i wcześniejszych rankingów np. drzwi czy grzejnikow). Chyba czas się rozstać z wersją papierową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.08.2004 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Wakmen nie tylko na pomorzu, podkarpacie również Płytka - budujemy z prawem i dodatek instalacje. i jak tu "warszawkę" da się lubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 18.08.2004 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Jak co miesiąc my na pomorzu jesteśmy pokrzywdzeni . nie wiem gdzie kupowałeś , ja mam płytkę, dodatek instalacje i dodatek reklamowy Łazienki (Koło) wielkości Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 18.08.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Jaki piękny dom jest na okładce! czyżby Twój? i masz rację, piękny.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 18.08.2004 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Niestety nie mój, ale lubię taką architekturę. Poza tym w Muratorze jest o niemieckim budownictwie jednorodzinnym. jednak chyba u nas łatwiej jest budować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Padre 18.08.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 A ja niestety zgadzam sie z anna99 Kupilem 9 muratora zachecony reklamami radiowymi na temat kominkow. To co tam jednak sie znalazlo to szkoda gadac.... Przez ostatni czas coraz czesciej zauwazam, ze poziom Muratora sukcesywnie spada. Co z tego, ze ma 170-iles stron z czego wiekszosc to reklamy... Przykro mi to mowic, ale wiem juz, ze to byl ostatni numer jaki kupilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 18.08.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 A i mnie COŚ brakuje: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=30134&start=120 PS. A korektor to się w jednym garażu rypnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Padre 18.08.2004 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Niestety masz calkowita racje...Cos jak strusie - Glowa w Piasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 18.08.2004 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Chociaż mam wybór kominka już za sobą czekałam na to porównanie.Myślałam, że to będzie jakoś w formie tabeli np 14, 16, 18 kw. Dla mnie mało czytelne bo rzeczywiście cena grał rolę ale drugorzędną.Nie wiem jak ten artykuł ma się do podejmowania decyzji ale na pewno stron zajął niemało /i może o to chodziło/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 18.08.2004 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Chociaż mam wybór kominka już za sobą czekałam na to porównanie. Myślałam, że to będzie jakoś w formie tabeli np 14, 16, 18 kw. Dla mnie mało czytelne bo rzeczywiście cena grał rolę ale drugorzędną. Nie wiem jak ten artykuł ma się do podejmowania decyzji ale na pewno stron zajął niemało /i może o to chodziło/. nic dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.08.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 magi bo zgodnie z reklamą miało być chyba ponad 170 "POMYSŁÓW NA KOMINEK". No to chyba nie była za uczciwa relama. Bo pomysł to ja tylko jeden po przejrzeniu miałem: Co by tu kupić? A nie po co i jak zamocować? No to se chyba jeden z tych ponad 17o "POMYSŁÓW" kupię i nawet jak będę miał siano to bez obudowy w salnie postawię. A po co my "POMYŚLANY" kominek z wężownicą, albo płaszczem? A po co mi "POMYŚLENIE" czy to ma otwartą czy zmkniętą komorę spalania? A po co mi "POMYŚLENIE" czy i jak rozprowadzić ciepło po domu? A po co ja się w ogóle czepiam? Przecież jest ponad 170 "POMYSŁÓW" tylko coś jeden od drugiego małoinny jest. Ciekawe czy taką reklamę można zaskarżyć przez UOKiK? Co na TO* redakcja? * Nieuczciwa reklama wprowadzająca w bład konsumenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 19.08.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Może trochę to nie fair, bo nie chwaliłam jak było dobrze... ale wtedy "kompocik był". Za to w nr 9 go zdecydowanie zabrakło, mimo obietnicy na okładce. Jestem rozczarowana elementarzem budowlanym "Co na elewację". Jak dotąd był to świetny dział ułatwiający porównania włącznie z cenami i na ten rzuciłam się jak sęp. Tym razem jednak wyłożył się kompletnie - bo nie dość, że brak cen, to jeszcze mało czytelny. :/ Nie pokuszono się też o może i najtrudniejszą rzecz, ale właśnie dlatego byłaby cenna dla czytelników - czyli porównianie trwałości. No chyba że niedawno gdzieś to było i przegapiłam, ale nie wydaje mi się. Wogóle coś się dzieje z czytelnością - "Ile kosztuja ściany" też wydaje mi się bardziej zagmatwane niż trzeba i dużo bardziej, niż dotąd Murator miał w zwyczaju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 24.08.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 ... nie wiem gdzie kupowałeś , ja mam płytkę, dodatek instalacje i dodatek reklamowy Łazienki (Koło) wielkości Muratora Kupowałem w Gdyni głównej na dworcu a dodatku Łazienki (Koło) wielkości Muratora nie dostałem ale już mam zdobyty przy innej okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 24.08.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 A tak przy okazji to czy rozpoznaliście kogoś z Forum budujących się w Niemczech? Kto to taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts