pyzia 27.08.2004 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Ja nikogo nie rozpoznałam, ale dziękuję Redakcji za artykuł o budownictwie w Niemczech - bardzo mnie zainteresował. Właśnie skończyliśmy prenumeratę i nie wznawiamy, ale chyba jednak kupię te kilka następnych numerów aby poczytać o innych krajach... Bardzo ciekawe jak dla mnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 29.08.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 Cykl o budowaniu w innych krajach zapowiada się naprawdę fajnie. Artykuł o elewacjach był powierzchowny - z taką nadzieją czekałam na niego, na obiecane rozwiązanie problemu (dla mnie przynajmniej) prawidłowego wykonania oblicówki drewnianej na ścianie jednowarstwowej, a tu - nic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewaq 30.08.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Cykl o budowaniu w innych krajach zapowiada się naprawdę fajnie. Artykuł o elewacjach był powierzchowny - z taką nadzieją czekałam na niego, na obiecane rozwiązanie problemu (dla mnie przynajmniej) prawidłowego wykonania oblicówki drewnianej na ścianie jednowarstwowej, a tu - nic.. Agnes, oblicówka drewniana była "na życzenie Czytelników" omówiona w numerze 5/04. Zaglądałaś? W kwestii mozaiki odezwę się dziś wieczorem - muszę pomierzyć tafle, w jakie jest pakowana, żeby dac Ci precyzyjną odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.08.2004 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 Agnes, oblicówka drewniana była "na życzenie Czytelników" omówiona w numerze 5/04. Zaglądałaś? Owszem Ewa, ale mi chodziło, jak pisałam, o oblicówkę na ścianie jednowarstwowej a nie dwuwarstwowej. A na ten temat ciągle nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.09.2004 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2004 ... no to przeglądnę i ja ostatni numerek... - Elewacja na lata - zgadzam się, temat jest wart szerszego potraktowania niż 16 stron przedzielonych 11 stronami reklam... - Niemcy, własny dom w Unii - ciekawy artykuł, dla mnie bliski, bo kiedyś miałem okazję spędzić trochę czasu w Zagłębiu Saary i zwiedzić okolicę... choć to nie znaczy, że ponad wszystko przedkładam niemiecki porządek nad polską fantazję... , no i drobiazg, jeżeli mamy być po niemiecku skrupulatni to nie przekonują mnie wyliczenia pokazane w trzech ostatnich zdaniach... Projekt zagospodarowania terenu - ominąłem bo mam za sobą... Kosmopolita... - polsko - niemieckie gusta pogodził amerykański architekt... , przeczytałem z zainteresowaniem... Drzwi na dobre wejście i Wnęka może być przydatna - odświeżyły moją wiedzę... Rodzinny standard- Zygmunt Stępiński to KLASA KLASYKI !!! Dobry garaż nie jest zły - ciekawy, choć Murator popierający swego czasu raczej pojedyńczy wjazd do garażu nie napisał o dwustanowiskowym ,,jeden za drugim" - jaka długość ??? Pytam, bo osoby zwiedzające ostatnio mój garaż stwierdziły, że jest ,,na Lincolna"... ... a on jest na dwa skromne samochody... więcej napiszę jak przeczytam kolejne 100 stron... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.09.2004 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 a ja po przeglądnięciu numeru zachorowałam i to, ostronie tynki, kominki etc (chociaż to, jeszcze przede mną) ale naprezentowany STAWja też taki chcę mieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts