Miesięcznik Murator ONLINE

Jump to content

Izobit super w pye250 s53 sbs

uzytkownik73467

Recommended Posts

Dekarz oferuje mi, że położy papę IZOBIT SUPER W PYE250 S53 SBS na starą papę.

Koszt ww. papy - 21 zł/mkw.

Czy ktoś zna ww papę?

Czy warto płacić 21 zł za mkw takiej papy (15 lat gwarancji) czy może zamiast tego kupić "Papa wierzchnia W/PV-SBS Matizol" w cenie 6 zł/mkw?

to jest bardzo dobra papa - sam taka klade.Wszystko zalezy od funduszy - chcesz taniej mozesz troche ciensza np s4. a to bedzie "finanlne" krycie czy na to blacha?

to jest bardzo dobra papa - sam taka klade.Wszystko zalezy od funduszy - chcesz taniej mozesz troche ciensza np s4. a to bedzie "finanlne" krycie czy na to blacha?

Finalnie. Ale którą uważasz za bardzo dobrą, Izobit? Na starą papę z lat 90tych?

"Kładziesz" tzn jako wykonawca (zawodowo) czy jako klient (lub kładziesz sam sobie)?

Edited by uzytkownik73467

Finalnie. Ale którą uważasz za bardzo dobrą, Izobit? Na starą papę z lat 90tych?

"Kładziesz" tzn jako wykonawca (zawodowo) czy jako klient (lub kładziesz sam sobie)?

Mowilem o Izobicie. Buduje dom i zam u siebie bede mial taka jako inwestor. Wczesniej troche na ten temat rozmawialem tutaj na forum i taka byla decyzja. Ja nie wiem w jakim stanie masz ta papae z lat 90-tych ale jakby nie liczyc to juz 20 lat...wiec moze warto zmienic i podkladowke.