LOA 17.08.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Mam taras 8,6 x 2,8 m połowę tarasu pod spodem to pomieszczenie ogrzewane chce wykonać izolacje przeciw wilgociową izolacje termiczną oraz wylekę. Z czego najlepiej wykonać te izolacje i w jaki sposób można odprowadzić wode z tarasy - TYLKO NIE RYNNY. Poradźcie coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 17.08.2004 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Poprzeglądaj tę stronę ( zakladka balkony tarasy)http://www.styrozol.pl/stosowanie/to akurat jest raczej o izolacjach a docieplić (ja tak zamierzam u siebie) można styropianem FS 30 lub FS 20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 19.08.2004 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Mam taras 8,6 x 2,8 m połowę tarasu pod spodem to pomieszczenie ogrzewane chce wykonać izolacje przeciw wilgociową izolacje termiczną oraz wylekę. Z czego najlepiej wykonać te izolacje i w jaki sposób można odprowadzić wode z tarasy - TYLKO NIE RYNNY. Poradźcie coś. Co do odprowadzania wody to można zrobić okapy z blachy z rynienkami, które będą pochylone w jedną stronę. Ja mam coś takiego: ___ | | | |__| przy czym ta pierwsza część pozioma może być przyryta kafelkami lub zalana betonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 19.08.2004 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 kurcze przesunęło mi trochę schemat, ale główna idea chyba czytelna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LOA 20.08.2004 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Mnie w zasadzie chodzi o to by od czoła w przyszłości byly przyklejone plytki a sys. odrowadzenia wody gdzies w posadzce.A garb to juz mi dawno sie zrobil i z użerania się z wykonawcami osiwiałem i ołysiałem. Ale tak to chyba każdy maPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LOA 20.08.2004 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Mnie w zasadzie chodzi o to by od czoła w przyszłości byly przyklejone plytki a sys. odrowadzenia wody gdzies w posadzce.A garb to juz mi dawno sie zrobil i z użerania się z wykonawcami osiwiałem i ołysiałem. Ale tak to chyba każdy maPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 20.08.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 no to skosy porobić i wstawić kratkę(i) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts