MB 17.08.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 CzescGdzie w Warszawie mozna pozyczyc odkurzacz do lisci? Widzialem takie cos w Castoramie ale kosztuje 1K nie zamierzam kupowac ale chcialbym sie pobawic 1 dzien..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_PA 17.08.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Pobaw się kosiarką z koszem to pozbierasz wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 17.08.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Czesc Gdzie w Warszawie mozna pozyczyc odkurzacz do lisci? Widzialem takie cos w Castoramie ale kosztuje 1K nie zamierzam kupowac ale chcialbym sie pobawic 1 dzien..... Nie warto. Świeżo spadłe liście szybciej zagrabisz grabiami (takimi a'la miotła, do liści), zleżałych nie ruszysz i tak bez klasycznych grabi. Ten odkurzacz nadaje się do czegokolwiek jedynie w trybie dmuchania, ale wtedy robi taką zadymę, że w rezultacie masz większy bałagan niż na początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 17.08.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Ten post to plagiat http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=31514&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 17.08.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Czesc Gdzie w Warszawie mozna pozyczyc odkurzacz do lisci? Widzialem takie cos w Castoramie ale kosztuje 1K nie zamierzam kupowac ale chcialbym sie pobawic 1 dzien..... To się napalm nazywa, skutecznie likwiduje liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 04.11.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Kupiłam, wypróbowałam i polecam to cudo!!!!! Spora warstaw liści na trawniku znikła w niecałą godzinę ))))))))))))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.11.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 To teraz Puszcza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 04.11.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 To teraz Puszcza ? teraz Puszcza to bułka z masłem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA-S 05.11.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Ja kupiłam w markecie taki odkurzacz ale ma jeden mankament strasznie kurzy przez worek zbiorczy czy u was też.Może ktos ma sposób jak temu zapobiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 05.11.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 Ja kupiłam w markecie taki odkurzacz ale ma jeden mankament strasznie kurzy przez worek zbiorczy czy u was też.Może ktos ma sposób jak temu zapobiec? no dokładnie mój też kurzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 06.11.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Może ktos ma sposób jak temu zapobiec? może lekko zwilżyć ten worek? (np. takim spryskiwaczem do kwiatków) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA-S 06.11.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 A nie zrobi się błotko???Czy można to prać??Pytałam się czy nie można jeszcze jakąs szmatką to owinąc ale mówią że może przepalić się silnik. Może ktoś ma pomysł z czego stworzyć drugą warstwę worka aby była przepuszczalna dla powietrza a nie kurzu.Jest coś takiego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 09.11.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 a jaki odkurzacz konkretnie polecasz? Sam sie na tym zastanawiam po ostatnim grabieniu. No i ile masz tych drzewek (jakich) na działce. i przy okazji pytanie o taktykę - grabicie/odkurzacie co chwila, czy raz a dobrze - a może zostawiacie liście na trawniku (przyznam, że w pierwszym sezonie, nie grabiłem - fakt, wprowadziłem się dość późno, a i drzwek nie było tyle co teraz po dwóch latach, ale jakoś chyba nie zauważyłem wiosną np. ruiny trawnika. Mam sporo brzóz i trochę owocowych, a także kilka dzikich krzaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA-S 11.11.2005 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Odkurzacz kupowany w markecie Liroy M firmy nie znam chciałam używać czściej aby zbierać opadające liście w ciagu roku z rabatek przy wejściu gdzie trudno grabić bo rosnie barwinek ale ponieważ kurzy to nie używam.Jesienia gruntowne sprzatnie trawnika na zimę, a potem chyc do wanny.Mówił mi ktoś kto posiada, odkurzacz spalinowy że on nie kurzy bo ma z innego materiału zroniony zbiornik,z mniej przepuszczalnego ,ale że nie mogę załozyć umnie takiego bo silnik w moim jest słabszy i by się przepalił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 12.11.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 a jaki odkurzacz konkretnie polecasz? Sam sie na tym zastanawiam po ostatnim grabieniu. No i ile masz tych drzewek (jakich) na działce. i przy okazji pytanie o taktykę - grabicie/odkurzacie co chwila, czy raz a dobrze - a może zostawiacie liście na trawniku (przyznam, że w pierwszym sezonie, nie grabiłem - fakt, wprowadziłem się dość późno, a i drzwek nie było tyle co teraz po dwóch latach, ale jakoś chyba nie zauważyłem wiosną np. ruiny trawnika. Mam sporo brzóz i trochę owocowych, a także kilka dzikich krzaków. ja mam Hurricane 2100, kilka dużych drzew owocowych (śliwa, orzech), ale w okolicy mnóstwo sadów. Odkurzam raz w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 14.11.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Bardzo zaciekawił mnie temat, a zwłaszcza po ostatnim grabieniu A możecie zdradzić ile taka zabawka kosztuje i ile liści wchodzi do takiego odkurzacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 14.11.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 My juz 6 rok uzywamy odkurzacza do lisci, japonskiej firmy Ryobi, bardzo dobrze sie sprawuje, nie kurzy. Nie pamietam ile kosztowal, kupowany byl w Anglii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.11.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Również polecam taki odkurzacz- jedyny mankament to jego waga- jest dość ciężki, ale liście faktycznie znikają. Mój ma funkcję rozdrabniania tych liści. Kupiłam go w Lidlu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 15.11.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 a w ogóle skąd się ten kurz bierze? Liście muszą być suche, czy tez "jak leci"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.11.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 a w ogóle skąd się ten kurz bierze? Liście muszą być suche, czy tez "jak leci"? U nie kurz nie leci pomimo, że nieraz z liśćmi odkurzę troche ziemi spod drzewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts