dziki123 19.07.2002 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2002 Zdecydowałem się wykroić z kuchni małą spiżarkę, ale nie mam do niej kanału wentylacyjnego.W związku z tym mam pytanie:czy mogę po prostu wykuć otwór przez ścianę zewnętrzną?czy ma to sęs?czy zimą nie będzie przez ten otwór wiało?Co o tym sądzicie?Może są inne rozwiązania.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anol 19.07.2002 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2002 Ja rowniez mam pomieszczenia w ktorych nie ma pionow wentylacyjnych a dom bedzie raczej szczelny. Aby zapobiec pozniejszym problemom z wilgocia mam zamiar zainstalowac kratki wentylacyjne higrosterowane firmy AERECO (zajrzyj na http://www.aereco.com.pl). Problem tylko ze nie jestem pewna czy to dziala jak bysmy tego chcieli. Moze ktos ma juz takie kratki i moze powiedziec ze warto i nie ma z nimi problemow? _________________Pozdrowionka anol [ Ta Wiadomość była edytowana przez: anol dnia 2002-07-19 23:42 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts