NOTO 17.08.2004 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Proszę o podanie sprawdzonych wykonawców z okolic Kórnika w Wielkopolsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 17.08.2004 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Ja też bym chciał!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggiore 18.08.2004 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Ja też z okolic Kórnika!!!! Studnię chcę kopać, ale sama nie dam rady! Jak znajdziecie ekipę, dajcie znać! A może razem zaczniemy? co trzy łopaty to nie jedna. nie wiem tylko, czy te 'okolice Kórnika' nie są zbyt od siebie odległe... Wiadomo, jak to z tymi okolicami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 18.08.2004 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Jak ktoś chce pracować to odległość 20-30km to nie problem, ja codziennie dojeżdzam ze Śremu do Poznania od kilku rat i jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 19.08.2004 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Jak ktoś chce pracować to odległość 20-30km to nie problem, ja codziennie dojeżdzam ze Śremu do Poznania od kilku rat i jest OK. Mam trochę bliżej ... Mieczewo. Może ktoś jest moim sąsiadem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggiore 19.08.2004 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 My osiądziemy w Kamionkach, to za Borówcem. Ale co z tą ekipą do studni? Macie już coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggiore 19.08.2004 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Acha, a dojazdy do Poznania to był mój chleb powszedni - całe liceum + studia z Kórnika do Poznania i z powrotem autobusem. Nie było najgorzej, chyba tylko rano zimą i latem podczas upałów . Ale dało sie przeżyć . Teraz mieszkam w Poznaniu, ale z kolei przez jakiś czas jeździłam do pracy do Jarocina, pociągiem, 70km... Też było do przeżycia, nawet fajnie tymi pociągami. Do wszystkiego można sie przystosować i przyzwyczaić, byle by nie robić tragedii to już będzie dobrze. No a za chwilę czekają nas dojazdy z tych Kamionek... Całe życie w drodze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 19.08.2004 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 NOTO kiedyś oglądałem Mieczewo, ale przegrało z obecną lokalizacją ze względu na dojazd jakimś autobusem np. do Poznania, ze względu na szkołe dla dzieci itp. Teraz budujemy w okolicy Śremu w kierunku na Poznań, jest nowa szkoła , PKS itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggiore 20.08.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Uuu, ja bym się z tych pekaesów tak nie cieszyła... Jeżdżą jak chcą... no ale lepszy rydz niż nic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 20.08.2004 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 My tu gadau gadu ale co z tą studnią w takim razie kto nam je wykona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggiore 20.08.2004 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 No właśnie, bo jakoś wątek nam się urwał!.. nie wiem sama, co robić, czy kopać teraz, czy w przyszłym sezonie... W sumie jest tyle ważnych spraw do załatwienia na budowie (która za chwilę ma zmienić nazwę na "dom"), że studnia wydaje sie przy tym wszystkim ekstrawagancją i kaprysem... W każym razie nie zaszkodzi rozeznanie tematu - po cichu liczę, że Wy będziecie pierwsi, a ja skorzystam z Waszych cennych porad i doświadczeń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 24.08.2004 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 NOTO kiedyś oglądałem Mieczewo, ale przegrało z obecną lokalizacją ze względu na dojazd jakimś autobusem np. do Poznania, ze względu na szkołe dla dzieci itp. Teraz budujemy w okolicy Śremu w kierunku na Poznań, jest nowa szkoła , PKS itp. To co piszesz to fakty które i teraz maja miejsce. Ale też trochę się zmienia podejście do zycia. Obecnie 2 samochody w rodzinie to nie problem. Nawet jak 2 padną to pozostaje ... urlop do wykorzystania. A dlaczego nie okolice Kórnika ... trochę bardziej urokliwe i .. szkoła też by się znalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 24.08.2004 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Z Mieczewa do Kórnika to jest jednak kawałek, a szkoła albo w Kórniku albo gdzies tam kilka km w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts