RYSZARD 17.08.2004 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Czy ktos buduje takie cudo. Czy bedzie dobry na spokojna starosc poza miastem, na poludniu Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYSZARD 18.08.2004 00:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 http://www.archeton.pl/aplc/projekty/index.asp Przepraszam ale za pierwszym razem nie wyszlo z kopiowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 18.08.2004 01:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 I ponownie coś nie wyszło. Podałeś link do strony Archeton-u na której jest tylko wyszukiwarka projektów a nie konkretny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYSZARD 19.08.2004 02:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Faktycznie znowu skonocilem- to "cudo" nazywa sie KRUSZYNA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.08.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Całkiem przyjemnie toto wygląda. Garaż trzeba będzie doprojektować. Bo starość pod miastem bez autka może być niezbyt teges. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 19.08.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Świetny, mały ale uroczy. Ten podcień wejściowy mnie powala. Szkoda tylko, że niema w nim pom. gosp. Min dlatego ja wybrałem Bliski Muratora. Ma podcień wejściowy, pom. gosp, mały garaż na mój motocykl oraz układ pomieszczeń najbardziej pasujący do mojej działki. Wjazd mam od zachodu.pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vardo 20.10.2004 02:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 21.10.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Witam,znalazłem w internecie firmę która wykonuje Kruszynę w drewnie może oni mają jakieś bliższy informacje i tym budynku .http://www.szkielet.pl/projekty/html/projekt_100.phpchociaż osobiście bym konstrukcji drewnianej nie polecał.Można też pomolestować Archeton czasami uchylają rąbka tajemnicy i uda się znaleść kogoś kto taki dom budował a jest to chyba popularny projekt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts