Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 78
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

czekałem wczoraj na drewno z tartaku. I godzinę po umówionej porze dostałęm sms-a: Mamy awarię, jutro o tej samej porze.

Oczywiście jutro czyli dzisiaj ponownie nikt nie przyjechał. Tym razem był telefon, że będą jutro. :evil:

Gdy przyjdzie do zapłaty reszty kasy, też nawiedzi mnie jakieś fatum.

dziś tak: wyjechali o 7-mej rano z północnej cz. warszawy

po drodze 3 wypadki

a potem korek

a potem awaria cylinderka

dojechali około 11-tej

tyle to ja nad morze jadę (z południowej cz. warszawy)

U mnie niejaki pan Głogiński w pewnym momencie zaczął wstawiac takei oto kity:

1. wyjazd na zadupie, na którym nie było zasięgu

2. zgubienie komórki

3. bliżej nieokreślone tragiczne sprawy rodzinne

4. żona chce się rozwodzić

5. został zatrzymany na 72 godziny do wyjaśnienia za bójkę z zaczepiającymi go pijaczkami (z których jeden to zatwardziały przestępca, oskarżony o pedofilię)

6. problemy matki - podłączyła się nielegalnie do prądu, nie ma z czego zapłacić grzywny i grozi jej pozbawienie wolności

7. nowotwór mózgu matki, objawiający się padaczką i utratą świadomości

8. Rodzina to #####, nie chcą ich wspomóc w zwiazku z tą chorobą, więc ma problemy.

A aktorem facet był przednim ! Jego szczera i poczciwa twarz, mina a'la Kot w Butach na Shreku, potrafił nawet zrobić łzy w oczach ! Tyle, że od pewnego momentu przestaliśmy wierzyć w te bzdety.

W końcu facet się wyniósł, porzuciwszy robotę (na szczęście per saldo raczej nie "naciął" nas finansowo). W ramach rozliczenia poinformowaliśmy jego rodzinę o tym, że są wg pana G. #####, o tym, jakiej to choroby życzy synuś matce itd. Z tego, co wiem, wujek tego człowieka który razem z nim pracował, a któremu pan G. był conieco za te prace winien, też mu narobił wstydu w knajpie, gdzie się przypadkowo spotkali...

pewnie jakoś tak

menda, upierdliwiec, c_h_u_j - przepraszam za słwonictwo ale niestety tak właśnie jest (na własne uszy o mnie jak kazałem gościowi po raz 3 rozbierać ściankę), pedał (wykonawcy to strawszne homofoby :lol: )

i ich prawo ale póki się nie obrócisz ... uśmiech nr 5 i tekściki "panie szefie robota będzie 1 klasa, lepiej jak w Wersalu itd itp

dziś tak: wyjechali o 7-mej rano z północnej cz. warszawy

po drodze 3 wypadki

a potem korek

a potem awaria cylinderka

dojechali około 11-tej

tyle to ja nad morze jadę (z południowej cz. warszawy)

Mieczotronix - to potem o Tobie są komunikaty drogowe w Radiu Gdańsk, cytuję: Sytuacja na krajowej 7. Uwaga kierowcy, warszawiacy jadą jakby miała cztery pasy.

no toteraz powiesze co nieco na architektach :evil: :evil: :evil: :evil:

myslałam ze ci przynajmniej troche bardziej edukowani(no w koncu studia) ale to chyba jest stosunek olewczy do osob ktore chca sobie dom pobudowac walic ich jak mozna najlepiej

no biedactwo ma wymiane kaoryferkow w domu-no remont i biedactwo zapomnialo zadzwonic tyle ma spraw na glowie, a przy mnie wpisywala w kajet kiedy nalezy zadzwonic wpisla telefon komorkowy i stacjionarny

niech ich wszystkich szlag trafii, i wes czlowieku ustawiaj sobie terminy ........... brak mi slów :evil: :evil: :evil:

tekst usłyszałam w czasie trzeciego czy czwartego spotkania z firmą która buduje mi dom - na kgtórym mieliśmy podpisać umowę :lol:

ponoć na autostradzie Gliwoce - Wrocław zespsuło im się autko i wyciekło całe paliwo :o ktoś im to paliwo dowoził w kanistrze (a tam jest jedna czy dwie stacje beznynowe na całej autostradzie) i naprawiali przewody na poboczu autostrady :o

spóźnili się 2 godziny na sposkanie - czekaliśmy my i kierownik, na szczęście dotarli i podpisaliśmy umowę

zastanawiam się do dzisiaj czy faktycznie im się samochód popsuł czy się po prostu nie wyrobili z czasem

od tej pory tekstu nie słyszałam

he he

Wczoraj mieli nam przywieźć 7 metrowy komin (kształtki Bolesławiec). Mąż zadzwonił o której będą i usłyszał, że nie wiedzą o której godzinie bo im się samochód zepsuł. Od razu sobie pomyślałam, że znowu nam ktoś kity wciska... no ale cóż zaczekamy ... W końcu po 3 telefonach przywieźli nam ten komin MALUCHEM :D bo okazało się że naprawdę im się zepsuł samochód dostawczy. Wyobrazacie to sobie ? hihi

Więc chyba czasem faktycznie samochody się psują a nie zawsze jest to kłamstwo. ;)

a czy nam się psują samochody, telefony i nie napotykaja nas różne dziwne przypadki losowe? tak samo, gorzej jesli ktoś mówi o 3-4 z rzędu zbiegu losu - to jest bardziej podejrzane i glównie o takich przypadkach jest ten post
TO NIE SĄ TANIE KITY ( AUTO SIĘ ZEPSULO ). TO INFORMACJA O TYM, ŻE NIE PRZYJADĘ NA CZAS I PROSZĘ NIE CZEKAĆ. WĄTPIĘ CZY KTOŚ MA OCHOTĘ SŁUCHAĆ O PROBLEMACH RODZINNYCH (O CHOROBIE, ŚMIERCI CZY INNYCH WYPADKACH LOSOWYCH), ZAGŁEBIAĆ SIĘ W SZCZEGÓŁY, WYSLUCHIWAĆ PRZEZ 10 MIN. OPOWIADANIA KTO Z KIM O CZYM. :-?

WOjtek 62

zawalony mam termin z projektem o jakies 1,5mc

planowalismy wszyskie dokumenty , amoze i fundamenty w tym roku pozalatwiac, a ze architekt zapomnila w swoich planach uwzglednic remont kaloryferkow i nas o tym powiadomic ma 1,5mc w plecy nim wszystko na nowo ruszy przynajmniej pelne 2mc :evil: :evil: :evil:

a ch brak slow :cry: :cry: :evil: :evil: :evil:

Victoria,

jesli masz umowę podpisana z architektem i sa tam określone terminy wykonania projektu to pokaż Pani architekt, jesli nie masz umowy i zapłaciłas już troche kasy to masz problem, jesli nie płaciłas kasy - olej Panią i idź do innego

a czy nam się psują samochody, telefony i nie napotykaja nas różne dziwne przypadki losowe? tak samo, gorzej jesli ktoś mówi o 3-4 z rzędu zbiegu losu - to jest bardziej podejrzane i glównie o takich przypadkach jest ten post

Popieram w 100%. Z iloma firmami miałem do czynienienia tyle razy było ok., ale z pewną betoniarnią to niech ich szlag trafi. Ale wiecie co dziwne że za pierwszym razem nic się nie zepsuło i byli na czas, a kolejne razy to już opisałem w innym wątku.

pzdr