Rak 18.08.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Witam,na wiosnę mam zamiar rozebrać glinianą babę (wędzarkę) i lokalni 'fachowcy' doradzają zacząć od góry (kalenica). Czy macie w tym temacie jakieś doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia1997 18.08.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Ja tu z wypiekami na twarzy zaglądam, a Ty o jakieś wędzarce!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 18.08.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Asia a po co ty qkałaś do tak męskiego tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pchlistosc 18.08.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Asia a po co ty qkałaś do tak męskiego tematu? a ponoc tylko mezczyzni o pikantnych rzeczach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia1997 18.08.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Jak to męski temat, przecież przede wszystkim potrzebna jest kobieta Bez niej, nawet Wasz najlepszy plan sie zawali. No chyba, że wolicie jednak te wędzarki rozbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pchlistosc 18.08.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Jak to męski temat, przecież przede wszystkim potrzebna jest kobieta Bez niej, nawet Wasz najlepszy plan sie zawali. No chyba, że wolicie jednak te wędzarki rozbierać piece wedzarnicze tp bron Boze ale Panie wedzarki czemu nie (jesli oczywiscie sa mlode i powabne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 18.08.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Wracając do tematu to fachowo to chyba od góry sięzaczyna, ale na szybkodostep to od dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rak 18.08.2004 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Widze, ze towarzystwo sie rozkreciło po urlopach... w takim razie poczekam na jakieś odpowiedzi do jesieni albo wiosny 2005... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 18.08.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Pamiętaj skońzcyć w grudniu 2005, to jeszcze na ostatki remontowej się załąpiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia1997 18.08.2004 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Wszystko przeze mnie, kolega poważnie pytał a mi się na żarty zebrało : . No koledzy forumowicze odpowiedzcie Rakowi poważnie jak się ma do tej baby zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia1997 18.08.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 glinianej oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 18.08.2004 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 ja też proponuję od kalenicy zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pchlistosc 19.08.2004 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 ja też proponuję od kalenicy zacząć eee tak od kalenicy ja zaczynam od lampki wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaśka 19.08.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Baba wędzarka?? Masz jakies zdjęcia tego cuda? - pytam, bo ja wlasnie taka babe chcialabym miec! (bez podkontekstów oczywiście ) Duze to? Samemu da radę czy trzeba jakiegoś archeologa? Wędzenie jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rak 19.08.2004 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 wytłumaczę w kilku słowach...baba (z wędzarką) to takie cudo, jak mówisz, pełniące funkcję komina i szybu wentylacyjnego. w mojej chacie mieści się to na poddaszu i waży pewnie kilka ton. jak będę miał zdjęcie to podeślę. naprawdę robi wrażenie, gdyż ma ze 4 może 5 m wysokości i kilka metrów w obwodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 19.08.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 wytłumaczę w kilku słowach... baba (z wędzarką) to takie cudo, jak mówisz, pełniące funkcję komina i szybu wentylacyjnego. w mojej chacie mieści się to na poddaszu i waży pewnie kilka ton. jak będę miał zdjęcie to podeślę. naprawdę robi wrażenie, gdyż ma ze 4 może 5 m wysokości i kilka metrów w obwodzie... kurcze, a ja myslałem, że to jest obiekt wolnostojący osobiście widywałem tylko takie gdzieś na ogródku i do tego nie takie duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 19.08.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 ... wiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rak 19.08.2004 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 ... wiedza fachowa Forumowiczów cały czas zaskakuje ... tak trzymać !!!! a co do baby ... hmm niektórzy nie rozbierają jeno z nosa wyciągają a inni mali budowlańcy w piasku stawiają ja to zawsze mówię mojej teściowej, że jak nie ma nic do powiedzenia, to niech sie lepiej nie odzywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.08.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Raku, a czy ten nudyzm z rozbieraniem to konieczny jest?Pomyśl jak kilka ton z belek stropowych zdejmiesz to chyba się im nieco ugięcie zmieni przez co popękane sufity w okolicy mieć możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rak 19.08.2004 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 konieczny....ale na jej miejsce jak mi doradzają, będę musiał pewnie zrobić choćby wylewkę betonową,aby wlasnie nie stało sie to, o czym piszesz...mam zamiar zaadoptowac poddasze, wiec to trzeba zrobic po Bożemu...nie moze na srodku stac taki cudak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts