Gość 20.07.2002 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2002 Remontuję przedpokój w bloku.Dotychczas miałam boazerie którą chcę zlikwidować. Chciałabym zmienić wygląd całego wnętrza,proszę o poradę co do ścian.Najprostszym,najtańszym rozwiązaniem jest ponoć gładź ale myślę o czymś trwalszym efektowniejszym(a może się mylę).Panele nie wchodzą w grę.Proszę o podpowiedź,dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
digicom 20.07.2002 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2002 może suchy tynk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 20.07.2002 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2002 Sprobuj tynki akrylowe lub kwarcowe te drugie mają różne kolory ziarna i wielkość.Wyglądają naprawdę efektownie.Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 21.07.2002 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2002 Określ o jaką trwałość ci chodzi i o jaki efekt (imitacja boazerii, starej ściany, hali sportowej,...) ? Czy chcesz tp robić sama czy brać "ekipę". Ja bym robił sam i pewnie bym położył (przykleił) płytę k-g, na której można już wydumać sporo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.07.2002 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2002 Efekt starej ściany byłby bardzo porządany - jat to zrobic? Droga zabawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiak2 22.07.2002 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2002 A może panele korkowe na ścianę - wyglądają naprawdę super... no i jakby przy okazji wygłuszają pomieszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts