Dorota2 18.08.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Co mozna zrobic we wnece pod schodami? Czy mozna tam jakas szafke zrobic z drzwiczkami? Tylko jak te drzwiczki skoro jest skos, czy ktos ma jakies ciekawe rozwiazanie i moze jakies zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 18.08.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Sprawdzony pomysł to zrobienie kilku, różnej wysokości szafek, na kółkach, tak aby można byłoby je wysuwać na zewnątrz, o ile masz odpowiednio dużo miejsca !?PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 18.08.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 O drzwiczki się nie martw, niech się otwierają na zewnątrz.Można zrobić schowek dla rowerów, jeżeli w garażu nei ma miejsca i jeszcze w resztkach kubatury półki na szpargąły i rupiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota2 18.08.2004 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 No wlasnie nie ma az tak duzo miejsca, razcej jest to niska wneka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 18.08.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 No to możesz roletke z bambusa walnąć i tylko półki wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 19.08.2004 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Kroyena, to naprawdę niezły pomysł! A jakie ma wymiary ta wnęka ? No to możesz roletke z bambusa walnąć i tylko półki wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.08.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Pewnie, ale nie mój widziałem w naturze i jest OK. PS. Jak masz czworonoga to w przyziemiu może być jego legowisko. I można wytresować co by gości na schody nie wpuszczał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.08.2004 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Dorota zapomniałem, pewnie dlatego, że kilka razy dziennie tam zaglądam.Można jeszcze w markecie budowlanym kupić skrzydła żaluzjowe. Dać zarobić stolarzowi na obudowie i przymusić co by te skrzydła dokręcił. Otwiera się to jak zwykła szafa. Kolor można dobrać i wysprayować. A i odpisać od ulgi remontowej można. Warunek zakoczona budowa. PS. Sam tak mam zabudowany stary otwór drzwiowy, który nie został w pełni zamurowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts