Estech 18.08.2004 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Zbieram oferty na zakup materiałów do budowy stanu surowego. Na razie jestem na etapie projektu więc mam dowolnośc wyboru. Interesują mnie wyłącznie okazyjne ceny na: beton towarowy, stal, materiały ścienne (rozważam beton komórkowy lub Porotherm), dachówki betonowe, okna dachowe, cement, piasek, drewno na więźbę itp. Oferty proszę kierować na [email protected] lub 501 177 643 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzia 20.08.2004 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Ludzie.czy Wy choć trochę myślicie?Poszukujecie towarów lub usług albo oferujecie swoje nie podając przy tym rejonu zapotrzebowania.Czy ktoś jest duchem świętym?Nikt nie będzię troszkę piasku wiózł z północy na południe.Ciężko wpisać dokładniej?!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Estech 20.08.2004 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Poszukuję wszelkich tanich materiałów budowlanych z dostawš do Sosnowca. Oferty prosze kierować na [email protected] lub 501 177 643 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts