MTM 18.08.2004 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Oferujemy Państwu wklady kominkowe firmy Tarnawa. W swojej bogatej ofercie handlowej posiadamy również szereg innych urządzeń grzewczych tj: nagrzewnice powietrza, kotły c.o., palniki wentylatorowe zasilane olejem opałowym, olejami przepracowanymi oraz gazem, zbiorniki paliwa, elementy kominowe itd. BARDZO ATRAKCYJNE CENY, KRÓTKIE TERMINY REALIZACJI, FACHOWE DORADZTWO ORAZ MONTAŻ - ZAPRASZAMY !!!! MTM Warszawa ul. Mlodnicka 52C (wejście od ul. Żołnierskiej) tel. 022 610-50-10 tel./fax 022 879-83-83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 19.08.2004 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Jestem zdecydowany na zakup kominka tegoż producenta, proszę o kontakt, a najlepiej od razu wizytę Państwa P.H. na budowie, ponieważ trudno mi będzie podjechać na Młodnicką w godzinach pracy Państwa biura (sam prowadzę budowę). tel. 507 062 412 czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkach 20.08.2004 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 równiez jestem zainteresowana tego typu kominkiem,prosze o podanie konkretnej ceny na 16 lub 18 z półokragła szybkana priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts