Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

mieszkania wykańczam - kraków

Recommended Posts

potrzebujesz położyć ładnie flizy i terakotę ( z półeczkami bez dopłat), na podłogę panele albo deskę i jeszcze do tego chciałbyś to mieć ładnie pomalowane. nie zwlekaj zadzwoń! 0.603.209.638 Andrzej lub napisz e-mail. nie policzęliczę ci od metra natomiast wyceniam prace którą muszę wykonać ( zapewniam że jest to taniej niż jeżeli byś chciał mieć liczone od metra).

witam!

po pierwsze Sonika to chciałbym ci napisać że miło mi cię poznać i cieszę się że jeden z bardziej znanych forumowiczów zainteresował sie moją ofertą. A teraz chyba czas na odpowiedzi: to że podaję całkowity koszt remontu mieszkania po przyjściu do klienta nie znaczy że jestem od razu tani - po pierwsze : musze wiedzieć co mamy zrobić a po drugie pracuję z ludzmi którzy mają wiedzę na temat tego co robią. Pracuję z ludzmi którzy mają wykształcenie budowlane ( jeden jest nawet konserwatorem zabytków;) ). Ja sam pracuje w jednej z lepszych firm deweloperskich w małopolsce ( hmm nie bedę robił kryptoreklamy). a co do mojej ortografii - literówki każdemu sie zdarzają. Co do mieszkań w których prowadziłem prace wykończeniowe nie będę mówił że zrobiłem ich tysiące ale parę przykładów mógłbym pokażać ( swoje też sam wykończyłem - jeśli będziesz w krakowie lub jesteś z krakowa zapraszam - jakby coś adres podam na priv), sama idea powstania naszej grupy też była nietypowa - klienci ( ja sam pracuję w dziale sprzedaży firmy X)skarzyli się do mnie na wykonawców , więc postanowiłem zebrać grupę ludzi którzy wiedzą jak i dokładnie coś zrobić oraz nie maja lewych rączek. a ceny że nie od metra no cóz - czy ty jak idziesz do sklepu to wolisz ceny brutto czy netto i jeszcze pani za kasą doliczy ci 10 zł za uśmiech? nie ty chyba od razu byś wolał zapłacić za całość. miłego dnia . Andrzej

Jeżeli już kogos krytykujesz to najpierw skrytykuj siebie, jeden z twoich postów zawiera taki kwiatek:"nikt ponich nie płacze" - według mnie a przypuszczam i wielu ludzi którzy znaja troche zasady jezyka polskiego pisze się: "nikt po nich nie płacze" ale obserwując twoje posty ty tylko krytykujesz innych- ale w końcu nikt nie jest doskonały. pozdrawiam. ;)

Cieszę się, że odpisałeś na mój post. Mam nadzieję, że tekst:

Jeżeli już kogos krytykujesz to najpierw skrytykuj siebie, jeden z twoich postów zawiera taki kwiatek:"nikt ponich nie płacze" - według mnie a przypuszczam i wielu ludzi którzy znaja troche zasady jezyka polskiego pisze się: "nikt po nich nie płacze" ale obserwujšc twoje posty ty tylko krytykujesz innych- ale w końcu nikt nie jest doskonały. pozdrawiam.

nie był pisany do mnie, a jeśli był to nie za bardzo rozumiem o co chodzi?

Ja sama mówię, że jestem na etapie "wykańczania domu" (i siebie też przy okazji), więc nie widzš w tym nic nieprawidłowego.

Ale do rzeczy.

Mam do wykończenia :wink: dwie łazienki.

Czy robisz także sufity podwieszane?

Jestem z Krakowa, więc spotkać się nie jest problemem.

Co Ty na to?

Ciekawa jestem Twoich cen no i oczywiście jakości wykonania.

Przyznaję, że jestem dość wymagająca jeśli chodzi o dokładność wykonywanych prac.

Jeśli byłbyś zainteresowany spotkaniem i wyceną to daj znać.

Pozdrawiam

P. S. Pochlebiasz mi z tą popularnoscią :wink: :wink: :wink: