Jaśka 19.08.2004 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Fajny przegląd kominków, ale dlaczego kozy są traktowane tak po macoszemu? Chce u siebie koze, a nawet dwie, kominków mam po dziurki w nosie!Bardzo proszę o przegląd piecyków wolnostojacyh!!Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.08.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Jaśka nie bó się może w następnym numerze będzie ponad 170 "POMYSŁOW" na kozy. Tylko ciekawe jak to zrobią bo te metalowe jakoś się za bardzo krzyżować nie chcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 19.08.2004 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Przez dwa lata mieliśmy w ofercie bardzo fajne kozy ale popyt był tak mały że odpuściliśmy. powód ? Ladna koza jest w cenie dobrego wkładu a dla amatorów kóz liczy sie niska cena... Ruch był bardzo mały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prosciu 23.08.2004 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Jeszcze nie jestem na tym etapie ale docelowo też chcę mieć kozę.Tz. na dole kominek z płaszczem wodnym a u góry w łazience lub w holu/saloniku kozę na cieżkie dni i dla uroku. Gdzie ma byc to jeszcze sprawa negocjacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 01.09.2004 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Przyłączam się do prośby Jaśki! Jestem amatorką piecyków wolnostojących i na razie zgłębiam ofertę Jotula . A ich kozy nie należą do najtańszych. Chętnie dowiedziałabym się o innych dobrych kozach. Darku, może wróćcie znowu do tych ładnych i dobrych kóz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 01.09.2004 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Prawdopodobie za pewien czas powrócimy do tematu kozy . We wtorek oglądałem nowe kozy stalowo - szamotowo - ceramiczne ( kaflowe) o nowoczesnym wygladzie np szyby panoramiczne . Moce takich kóz 7 - 9 kW sa wystarczajace do dogrzania niewielkich domów a instalowane w salonach są gotowym mebelkiem. Koszt podłączenie jest niewielki a cena kóz znośna ( znacznie tańsze od innych podobnych ). Jest to temat na za 2 - 3 tygodnie. Pierwsze piece przywioze na sprawdzenie i po " naszych testach ogniem " podejmiemy ostateczną decyzje czy wprowadzimy je do oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 01.09.2004 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Fajnie Odezwij się, jak poszerzysz ofertę o te kozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 03.09.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 też bym prosił o kontakt z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sergey 13.09.2004 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 O co Muratorowi chodzi z kosztami scian? Od kiedy ściana dociepliona metodą lekka-mokra zaczeła kosztować 260 zł za m2? Chyba to wełna + Ytong + silikon i ekipa z Niemiec? Czy to po wejsciu Polski do Unii mamy aż tyle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts