AniaK 19.08.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 czy między domem (1,5 m od granicy) a ogrodzeniem, można jeszcze coś wybudować np. jakąś wiatę? proszę o pomoc, bo właśnie sąsiad stawia mi coś takiego a ja nie mam pojęcia czy jest to zgodne z prawem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QBQ 19.08.2004 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Co to za wiata? Buda dla psa czy cos pokazniejszego: smietnik czy cos podobnego? Czy wylea fundament? Opisz ta "inwestycje" blizej.Uwazam ze nie ma prawa budowac w granicy np. wiaty na smietnik, no chyba ze ty po swojej stronie plotu masz tez smietnik.A nie mozesz go zapytac skoro to woj sasiad co planuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaK 23.08.2004 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 dzięki QBQ za zainteresowanie moim problemem. Inwestycja to wiata dla psa, zadaszona a jej dach wspiera się na ogrodzeniu za pomocą przykręconego do niego płaskownika (to ja je stawiałam !!!!). Wiem, ze najprościej byłoby z sąsiadem porozmawiać, ale w tym przypadsku się nie da....Spójrz tutaj: http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=26790&highlight=#26790Wkurza mnie moja bezsilność wobec jego chamstwa i bezkarności...Mam dość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts