Fugas 19.08.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Bardzo prosze o wskazówki gdzie w okolicach wa-wy można zamowic ziemie do zakladania ogrodu oraz ile to kosztuje. A moze jakies namiary na niedroga trawe w rolce. Prosze o informacje. Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubas 19.08.2004 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 nie wiem skad ziemię, ale mam super patent na zakładanie trawnika, którego z pewnych względów nie mogę podać publicznie, podaj maila to podeślę opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gervail 19.08.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 jesli mozna to ja tez bym prosil o patent przylaczam sie tez do do pytania odnosnie ziemi - bede potrzebowac kilka wywrotek. gdzie kolo w-wy mozna dostac cos tanio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RysieK 19.08.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Na Dolnym Śląsku znalazłem w Autogiełdzie?RysieK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebi 19.08.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Też będziemy musieli nawieźć trochę ziemi. Czy z budujących w okolicy Poznania (Zakrzewo) ktoś ma to już za sobą? Ja również po proszę o patent na trawnik Pozdrawiam ebi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat 19.08.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 ja teeeeż ja teeeeżżż chce patent na trawkę (czyt. trawnik) ja teeeez ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts