Gość 20.07.2002 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2002 Pewnie nie wszyscy wiedzą,że rurociągi drenarskie są odwiedzane przez różne gatunki zwierząt. Jedne szukają pożywienia,inne ochłody,a kolejne czują się tam bezpieczne.Częstymi gośćmi są myszy i żaby,rzadziej wchodzą tam jeże,ale w swojej praktyce zetknąłem się też ze szczątkami lisa,który zdołał wejść do ruroc.na odległość kilkudziesięciu metrów.Część zwierząt niestety ginie i zatyka przewód /zwykle jeże/.Zabezpieczeniem przed tą przykrą niespodzianką jest założenie siatki o dużych oczkach,lub kratki z prętów stalowych na wylot rurociągu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 22.07.2002 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2002 Jeżeli tak jest, to jestem za siatką!!Żal mi tych zwierzaczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 22.07.2002 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2002 Lecę założyć siatkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts