fifafo 30.10.2016 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Szukam skutecznego i zawziętego adwokata lub radcę prawnego z prawa budowanego i cywilnego z Łodzi i okolic. Mam firmę budowlaną zatrudniam dokładnie 11 pracowników i mam trochę problemów z prawem pracy, pracownikami, umowami i kwestiami nowych przepisów budowlanych. Na czuja z moją księgową to wszystko robimy ale boję się że jak z urzędem skarbowym po 5 latach coś mi ktoś zakwestionuje i będę się latami procesował ;( Księgowa radzi mi konsultować się ze wszytskim z prawnikiem bo ona nie bierze na siebie błedów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenixus 20.11.2016 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 (edytowane) Adwokat [spam] jest bardzo dobry z prawa budowlanego, a piszę to po naszych doświadczeniach z chłopakiem. My też prowadzimy małą firme budowlaną i ciągle coś ktoś odwalił. A to nie zapłacił inwestor, a to pracownik coś źle wykonał i nawet nas pracownicy okradali..... Od znajomego dostaliśmy namiar na mecenasa i na początku dogadaliśmy się na opłaty od każdej czynności, pisma czy reprezentacji, a teraz już mamy stałe stawki za wszystko. On gada z sądami, prokuratura i urzędnikami. Mogę polecić, choć wiem, że nie ma ludzi idealnych i niezastąpionych....... Zna się na prawie budowlanym, cywilnym i karnym nawet. Odbiera zawsze telefony i odpisuje na e-mailem z pytaniami. Jeszcze się na nim nie zawiedliśmy i oby było tak dalej ;] Edytowane 21 Stycznia 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domatorr 30.12.2016 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 (edytowane) Konkrety, sprawne działanie i wszystko uzgodnione. To mój trzeci prawnik z kolei na mojej drodze ale pierwszy taki który coś w mojej sprawie zrobił, bo inni tylko obiecywali a nic nie robili. Dlatego piszę tą opinię. Dodatkowo w bardzo konkurencyjnej cenie. Tak też polecam adwokata [spam] Edytowane 21 Stycznia 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 30.12.2016 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Jednopostowiec pyta, jednopostowcy polecają. Omijać szerokim łukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts