kwiatuszek 24.11.2004 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=26590&q=Eryk&k=10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.11.2004 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 myślę, że super bajerancko wyglądałyby tam ciemne deski (poziomo koniecznie) albo nawet brązowo-czekoladowy siding, taki jak podbitka. Chociaż trzeba się nad tym zastanowić, żeby nie przesadzić z ilością materiałów i żeby góra nie wyglądała na oderwaną od reszty domku ps. piszę to, bo w moim domu zastosowany został ten sam zabiegżeby go obniżyć optycznie Te deski to dobry pomysł, ale czy na pewno w poziomie? Ja to widzę raczej w pionie z jakimś powiązaniem na elewacji z dołem. Ale nie bardzo wiem jak.Podbitka lepiej by wyglądała w wykonaniu poziomym bo to skraca ściany. Majster chciał dobrze ale nie miał pojęcia o proporcjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatuszek 25.11.2004 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 No moze masz racje. Ale teraz jak sa juz okna, balustrada i dom jest juz ocieplony to nie widac tej róznicy.Może zrobimy tam jakiś gzyms mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts