Kedrap3 19.08.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Poszukuję solidnej firmy budowlanej, która wybuduje mi dom w przyszłym roku pod Warszawą. Dom piętrowy, 300m2, Silka. Chciałbym aby jedna firma robiła wszystko, włącznie z wykończeniami. Czy ktoś może polecić sensowną firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Granit 20.08.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Zakład Kamieniarski " GRANIT " jest profesjonalną firmą wykonującą nagrobki,pieczary oraz parapety i schody z kamienia! Stosujemy tylko najlepsze materiały,staranna obróbka reczna i maszynowa jest gwarancją wysokiej jakości świadczonych usług;sprowadzamy granity i marmury z całego świata! Realizujemy zamówienia na Państwa indywidualne życzenie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kedrap3 20.08.2004 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Zakład Kamieniarski " GRANIT " jest profesjonalną firmą wykonującą nagrobki,pieczary oraz parapety i schody z kamienia! Na razie chciałbym dom, na nagrobek przyjdzie jeszcze czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 20.08.2004 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Bardzo proszę, jestem bardzo zadowolony, zapraszam niedowiarków na moją budowę... Polecam firmę, zaprzeczenie wszystkiego, co się mówi i pisze złego o budowaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kedrap3 22.08.2004 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 Bardzo proszę, jestem bardzo zadowolony, zapraszam niedowiarków na moją budowę... Polecam firmę, zaprzeczenie wszystkiego, co się mówi i pisze złego o budowaniu... Czy mógłbyś przysłać mi namiary na tę firmę na priva? Które etapy budowy wykonywała ci ta firma? Czy tylko stan surowy czy inne etapy również? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 23.08.2004 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Na przyszły rok to mogę polecić ekipę, która nam robiła dom.Może nie kafelkują, nie robią hydrauliki i nie robią elektryki, ale na murowaniu i ciesielce się znają. Jak nie wierzysz przejrzyj zdjęcia. Grzegorz Kramek0604-401916 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamucha 23.08.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Bedę miała sprawdzona firme z Wrocławia.Ja na razie potrzebuje fundamenty mury dach i okna.mBuduje sie w Warszawie Jeżeli jesteś zainteresowany to przesyłam namiary K-Bud Pan Józef 071-354-20-95 Pozdrawiam Poszukuję solidnej firmy budowlanej, która wybuduje mi dom w przyszłym roku pod Warszawą. Dom piętrowy, 300m2, Silka. Chciałbym aby jedna firma robiła wszystko, włącznie z wykończeniami. Czy ktoś może polecić sensowną firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts