ann 20.07.2002 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2002 Jest w kropce ! Poprosiłam o wykonanie pokrycia dachu pzredstawiciela Brass-a ! i tu zaskoczenie - Fachowiec uzmysłowił mi , ze dbając o końcowy efekt dachówki na dachu / czyli jego pracy /powinnam zafundować sobie wcześniej otynkowanie wszystkich moich 5 lukarn ! by nie pochlapali mi potem dachówki ....Może ktoś zna i może polecić uczciwego wykonawcę tynków, z którego roboty jest zadowolony ????prosze o kilka słów na ten temat i kontakt mile widziany do ekip wykonujących tę prace u Was....pozdrawiam forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 22.07.2002 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2002 Mam sprawdzonych Ukraińców, mogę polecić ale nie wiem jak z terminami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek13 22.07.2002 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2002 Ann, wysłałem e-maila z numerem telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts