sloik 19.08.2004 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Witam Budowniczych, Szukam mozliwie najtanszego zrodla Ceresitu CM17. Do tej pory znalazlem najtaniej za 58PLN. Jezeli ktos ma jakies tansze zrodlo i moglby sie podzielic informacjami na jego temat to poprosze o info. Pozdrawiam,Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 19.08.2004 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Witam Budowniczych, Szukam mozliwie najtanszego zrodla Ceresitu CM17. Do tej pory znalazlem najtaniej za 58PLN. Jezeli ktos ma jakies tansze zrodlo i moglby sie podzielic informacjami na jego temat to poprosze o info. Pozdrawiam, Michal Zapomniałeś napisać skąd jesteś i czy to cena netto, czy brutto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sloik 19.08.2004 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Witam Budowniczych, Szukam mozliwie najtanszego zrodla Ceresitu CM17. Do tej pory znalazlem najtaniej za 58PLN. Jezeli ktos ma jakies tansze zrodlo i moglby sie podzielic informacjami na jego temat to poprosze o info. Pozdrawiam, Michal Zapomniałeś napisać skąd jesteś i czy to cena netto, czy brutto? Jestem z mazowieckiego i chodzi mi o cene brutto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaK 20.08.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Sloik, namiarow konkretnych Ci nie podam, ale sugeruje male sklepy i dogadanie sie co do rabatu jesli bedziesz kupowac w duzych ilosciach. Ja tak zrobilam w przypadku wyposazenia lazienki (baterie, brodzik, kabina, wanna, ceramika itd.) - dostalam 10% rabat w malym sklepie na Klobuckiej (Warszawa). W marketach budowlanych typu Castorama, Leroy sprzedaja to samo tyle ze po cenach producenta, z ktorych male sklepy bez problemu schodza w dol (i jeszcze pewnie niezle na tym zarabiaja). Podejrzewam, ze z Ceresitem jest tak samo. Ktos mi kiedys powiedzial, ze powyzej 2500zl mozna sie spokojnie targowac (a nawet wypada ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts