urbit 19.08.2004 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Mam możliwość kupić od przedstawiciela Hormana brame garażową segmentową Hormana EcoStar 240/210, ocieplaną 2 cm,białą która to była używana przez rok czasu jako brama projekcyjna(wystawowa-pokazowa).Sprzedawca zapewnia mnie ze brama jest jak nowa,że pracowała wenątrz hali i otrzymam na nią normalną 10 letnią gwarancje.Cena bramy 1870 brutto!Czy warto za takie pienądzie kupić taką brame?Z montażem sprzeda mi za 2000 zł brutto.Chyba warto?Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roose 20.08.2004 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 jak za segmentówkę to dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pelikan 20.08.2004 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Za tyle można kupić w zasadzie bramę uchylną. Cena wydaje mi się atrakcyjna. Wszystko zależy od stopnia zużycia bramy. Nie wiż w zapewnienia przedstawiciela, najlepiej poszukaj użytkownika takiej bramy, który będzie znał z własnego doświadczenia możliwe usterki takiej bramy lub pomoże znaleźć ci ukryte wady używanego produktu.Decyzja jednak musi należć do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roose 20.08.2004 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 jak za segmentówkę to dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 20.08.2004 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Jak za bramę z 2 cm panelem to owszem, niczego sobie. U mnie za bramę o wymiarze 2375x2125 ale z 4,5 cm panelem, zawiasami aluminiowymi i górną sekcją uchylną zapłaciłbyś ok.3000!!! - ale brama jest z górnej półki i też prod. niemieckiej!Musisz oczywiście ją najpierw zobaczyć i stwierdzić, czy po renowacji lakier nie odpryskuje, a jeżeli nie była malowana to jak jest porysowana, czy zawiasy są ok., jak zdarte są rolki prowadzące, bo hormann ma zwykłe, w jakim stanie są szyny prowadzące, czy uszczelki nie są sparciałe itd? Jeżeli jest ok, to bierz - opyla się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts