bodek18 29.01.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Czy ta, czy inna i tak trzeba ją kleić jedynie tych połączeń będzie mniej, można dać tą:http://www.muzimer.pl/produkt.php?id=66nie ukrywam, że cena jest bardzo dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack 16.08.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Czy ta, czy inna i tak trzeba ją kleić jedynie tych połączeń będzie mniej, można dać tą: http://www.muzimer.pl/produkt.php?id=66 nie ukrywam, że cena jest bardzo dobra. cholera mam muzimer pod nosem a płaciłem 7 zł/ m2 Delta Reflex Muzimer wychodzi 2 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
team leader 04.01.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 U nas tez sie pojawilo pytanie odnosnie framug Z tego co widze to wiekszosc z Was montowala drzwi wewnetrzne wraz z framugami na samym koncu. Poniewaz zaczelismy juz grzac i chcielibysmy zamknac garaz (straty ciepla) kupujemy drzwi miedzy garazem a domem wlasnie teraz, a poniewaz w calym domu chcemy drzwi z tej samej kolekcji lepiej by bylo nabyc je wszystkie teraz i zamatowac. Obecnie jestesmy na etapie malowania wewnetrznego, w planie bylo ulozenie podlogi i pozostale prace wykonczeniowe...no i wlasnie , jakie sa argumenty za i przeciw montazu drzwi wewnetrznych wraz z framugami przed polozeniem podlogi???Czy moze byc duzym bledem motaz drzwi wew. przed polozeniem podlogi??? Z gory dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 04.01.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 team leader: możesz zamontować drzwi, a potem - na czas robót - zdemontować je, co za problem? Ja tak zrobiłam z drzwiami do garażu: były wstawione wraz ze wszystkimi innymi drzwiami wewnętrznymi. Potem, kiedy malowany był garaż, drzwi zostaly zdjęte (framugi też), garaż odmalowany, drzwi wstawione i git. Wprawdzie do samego malowania drzwi nie trzeba by było zdejmować, ale kładliśmy lamperie z marmolitu i żeby ładnie wyszło, zdemontowano framugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts