pandora 20.08.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 czy ktoś w WAS może mi coś powiedzie na temat realizacji tego projektuz góry dzięki !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandora 23.08.2004 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 czy ktoś w WAS może mi coś powiedzie na temat realizacji tego projektu z góry dzięki !!!! jak to naprawdę nikt go nie buduję !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuani 28.08.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Witam Czy ktoś buduje taki domek ja w temacie ?Znalazłem tylko 2 czy 3 osoby które albo sie przymierzały albo są w trakcie budowy lecz oczywiście brak odzewu.Domek jest OK ale nie bardzo mi się podoba łazienka w tym domku i czy ktoś już coś może przerabiał w związku z tym ten projekt? - no i oczywiście brak garderoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts