Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kredyt na budowe

Gość

Recommended Posts

Dzisiaj byłem w PKO BP i mają przygotowany druk kosztorysowy z wyszczególnieniem robót np: roboty ziemne, fundamenty, ściany konstrukcyjne, dach - konstrukcja, dach - pokrycie, stolarka okienna itp. Tak więc można to zrobić we własnym zakresie i dać do podpisu kierownikowi budowy.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 42
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

W nawiązaniu do informacji poniżej proszę o przesłanie kosztorysu i harmonogramu transz . Jestem klientką BZWBK. Kupiłam działkę , mam zamiar rozpocząć budowę.Mój adres: [email protected] POadrawiam.

On 2002-07-31 12:59, Zielona wrote:

Acha! Oczywiście raty malejące. I jest możliwość wcześniejszej spłaty kredytu. Kredyt wypłacany w transzach (ratach) przeze mnie ustalonych.

Potrzebny był kosztorys i harmonogram robót i jeszcze sporo dokumentów, u mnie tym więcej, że prowadzę działalność gospodarczą i m.in. dlatego były jaja z tym wkładem własnym, bo nie mogę udowodnić stałych dochodów (wiadomo jak w biznesie raz na wozie raz pod wozem) zwłaszcza, że ten biznes to jedyne nasze źródło utrzymania.

Acha, jakby ktoś był zainteresowany to mam zrobiony kosztorys w EXCELU z rozbiciem na transze i wkład własny - mogę przesłać mailem.

[ Ta Wiadomość była edytowana przez: Zielona dnia 2002-07-31 13:11 ]