am00 20.08.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Konik rasy polskiej stoi w chlewiku razem z krowami u zaprzyjażnionego gospodarza i niestety ma świerzb. Wytarł sobie nasadę ogona i bardzo się z tym męczy, zwłaszcza w nocy. Powodem są na pewno warunki sanitarne, ale póki co nie da się zbudować nowj stajni. Na czas kuracji mozna konika wystawić na padok i w tym czasie wybielić stajnię. Maść przepisana przez miejscowego weterynarza nie podziałała. Gospodarz zwrócił się do mnie bo ja taki ładny domek buduję i wszystko niby wiem z tego internetu. Znalazłem jakiś lek o nazwie Biodylon Fortius i zamówiłem, ale czy poskutkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 20.08.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 nie wiem czy z tej stronki korzystałaś, ale znalazłem jakby co jeszcze taki preparat: http://www.biowet-drwalew.pl/pl/katalog.php?id=61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am00 20.08.2004 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Dzięki preev, właśnie tę stronkę znalazłem. Jest na niej około 100 lekarstw, tymczasem do obrotu przez Ministerstwo dopuszczonych jest prawie 1000, więc bałem się, że inni producenci mogą mieć skuteczniejsze lekarstwa. W każdym razie dostałem pokrzepiającą wiadomość od gospodarza, że wybrany preparat chyba już zaczął skutkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts