mieczotronix 20.08.2004 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Wpadło mi do głowy, że moglibyście pokazać gdzie mieszkacie teraz, tzn. co opuszczacie, jak wygląda miejsce, które porzucicie przeprowadzając się do wymarzonego, wyśnionego, wypieszczonego domku...Niedawno stwierdziłem, że prawie nie mam na pamiątkę żadnych zdjęć swojej okolicy, którą wkrótce opuszczę na wiele lat. więc Bye-bye Bloody Bloki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.08.2004 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 To, że pomysł świetny to raz. Ale dwa, że zdjęcia są....genialne! Wszystkie robiłeś sam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.08.2004 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Mieczu, ty to masz talent do zdjęć.......Fajne są te "deszczowe- burzowe" oddają klimat oraz zdjęcie śmietnika, te niby zęby (cień tak mi się skojarzył). Z tytulu widać, że bardzo się cieszysz z przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 20.08.2004 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Qrczę i ja w czymś takim też mieszkałam! To chyba starsza część Ursynowa? Oj chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.08.2004 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2004 Zdjęcia super, a co jest na zdjęciu nr 8, zaraz pod śmietnikiem?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.08.2004 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2004 Wózki markeciaste zza szyby pleksiglasowej. Pikne ujęcie. A i domek na śmieci w kolorowe flowersy ma swój nieodparty urok. Ale mnie bardziej intryguje świecące graffiti pod wózkami No chyba że to punkt ustawiania swiateł w wózkach niemarkeciastych Mieczu, świetne zdjątka. Jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 21.08.2004 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2004 świecące graffiti - albo ostatnia wieczerza (bo mi się tak bardziej kojarzy) to światło odbite od szyb urzędu gminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.08.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2004 Zazdroszczę talentu Zdaje sie, że mozesz wykonywać kolejny zawód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 21.08.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2004 super to ukazales pierwsze zdjecie to prawdziwa zgroza jak tam mozna normalnie mieszkac nie wiem czy wiesz ale na ostatnim zdjeciu UFO zlapales zaraz sie toba zainteresuja sluzby ufoludkowe pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 23.08.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 uch...alez zdjęcia , brak mi słów, po takim wstępie jak mozna zamiescic swoje "prostackie" zdjęcia na ktorych wszystko jest powiedziane od A do Z. A swoja droga udało ci się złapać urodę miejsca któe opusczasz, czy napewno źle się tam czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 23.08.2004 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 nie no, w sumie to się przyzwyczaiłem prze te pięć latA i widok z okna mam całkiem przyjemny, ogródek znacznie lepsz od tego, klepiska, które mam przed domem.http://strony.aster.pl/mieczotronix/takie/widok.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.08.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 mieczu - świetne zdjątka a i widoczek z okien niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.08.2004 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Mieczu, Ursynów, osiedle Stokłosy lub Lublin, albo Poznań, może Kraków, albo Katowice lub Zielona Góra... W sumie PRL.Zdjęcia bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 23.08.2004 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Wawa->Ursynów->Imielin tak naprawdę, ale w sumie wszystko jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.08.2004 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Mieczu zdjęcia super, ale straszne. Jedyny plus to ten widok z okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joyrad 24.08.2004 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 "Osiedle z dużej płytyCo dzień staję jak wrytyJak tak można pobudować takie g****" - Kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 24.08.2004 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 najlepsze jest to, że ja mam dużo ładniejszy widok z okna, niż widok, jaki mają mieszkańcy tego przytulnego czteropiętrowego bloku skrytego w drzewach (w którym z resztą mieszkania są odpowiednio droższe niż w moim)Bo oni mają taki widok (tak, to moje bloki)http://strony.aster.pl/mieczotronix/bbb/wieze.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 24.08.2004 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 warszawa jest piekna! niczym nie rozni sie od poznania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kristof1719499336 26.08.2004 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Zdjecia I liga!! , tym bardzoiej, ze co niektore zagadkowe i intrygujace. Podoba mi sie zdjecie nr6. To jakas dachowka miedziana? Moze nowy typ blachodachowki? Czy tez miedziane plytki ceramiczne jeszcze bez fug z krzyzykami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 26.08.2004 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 To fajnie że wam się podobają zdjęcia. To tak na pożegnanie. Mieszkam na tym osiedlu 5 lat i wcześniej nie byłem w stanie zrobić żadnego ciekawego zdjęcia. Dopiero jak sobie uzmysłowiłem, że niedługo się wyprowadzę, sprzedam mieszkanie i raczej nie będę miał powodów tam wracać, to mnie wzięło, że zacząłem robić zdjęcia po okolicy. A zdjęcie nr 6 to elewacja multipleksu nieopodal mojego bloku (multikino) są to takie szklane płytki z jakiegoś szkła w kolorze śliwkowym, wręcz czarnym. Na tym zdjęciu odbija się w nich zachodzące słońce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts