Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

baj baj...

Recommended Posts

Wpadło mi do głowy, że moglibyście pokazać gdzie mieszkacie teraz, tzn. co opuszczacie, jak wygląda miejsce, które porzucicie przeprowadzając się do wymarzonego, wyśnionego, wypieszczonego domku...

Niedawno stwierdziłem, że prawie nie mam na pamiątkę żadnych zdjęć swojej okolicy, którą wkrótce opuszczę na wiele lat.

więc Bye-bye Bloody Bloki

• Odpowiedzi 42
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mieczu, ty to masz talent do zdjęć.......Fajne są te "deszczowe- burzowe" oddają klimat :D oraz zdjęcie śmietnika, te niby zęby (cień tak mi się skojarzył). Z tytulu widać, że bardzo się cieszysz z przeprowadzki

Wózki markeciaste :D zza szyby pleksiglasowej. Pikne ujęcie.

A i domek na śmieci w kolorowe flowersy ma swój nieodparty urok.

Ale mnie bardziej intryguje świecące graffiti pod wózkami :roll: No chyba że to punkt ustawiania swiateł w wózkach niemarkeciastych :D

Mieczu, świetne zdjątka. Jestem pod wrażeniem.

Mieczu, Ursynów, osiedle Stokłosy lub Lublin, albo Poznań, może Kraków, albo Katowice lub Zielona Góra... W sumie PRL.

Zdjęcia bardzo fajne

najlepsze jest to, że ja mam dużo ładniejszy widok z okna, niż widok, jaki mają mieszkańcy tego przytulnego czteropiętrowego bloku skrytego w drzewach (w którym z resztą mieszkania są odpowiednio droższe niż w moim)

Bo oni mają taki widok (tak, to moje bloki)

http://strony.aster.pl/mieczotronix/bbb/wieze.jpg

To fajnie że wam się podobają zdjęcia. To tak na pożegnanie. Mieszkam na tym osiedlu 5 lat i wcześniej nie byłem w stanie zrobić żadnego ciekawego zdjęcia. Dopiero jak sobie uzmysłowiłem, że niedługo się wyprowadzę, sprzedam mieszkanie i raczej nie będę miał powodów tam wracać, to mnie wzięło, że zacząłem robić zdjęcia po okolicy.

A zdjęcie nr 6 to elewacja multipleksu nieopodal mojego bloku (multikino) są to takie szklane płytki z jakiegoś szkła w kolorze śliwkowym, wręcz czarnym. Na tym zdjęciu odbija się w nich zachodzące słońce.