Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

baj baj...

Recommended Posts

Ten multiplex wyszedł ci lepiej, niż jest w naturze. Może przez oświetlenie słoneczne. Ja go nazywam "katafalk" albo "rodzinny grobowiec", bo jakieś ponuractwo zbudowali. Ja też tam niedaleko do niedawna mieszkałem, tyle że 18 lat. Mieszkałem już w różnych miejscach, Ursynów jeszcze nie jest taki zły. Są gorze dzielnice. Ale moja żona nie chce nawet tam jechać. Musi, bo jeszcze na Ursynowie pracuje.

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 42
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

fajny wątek...i piękne zdjęcia (znów ;-))......ja nie mam chyba żadnego zdjęcia z ostatniego miejsca zamieszkania :( ...a teraz widze że szkoda :-? ...ale mam w dalszym ciągu tam znajomych...nawet byłam tam wczoraj...jak zobaczyłam dłuuuugaśny korytarz i drzwi na prawo i lewo to aż pomyślałam...jejku jakie to okropne...a jak mieszkałam tam to mi to w ogóle nie przeszkadzało :lol:

ja mieszkałem z rodzicami na Egejskiej, czyli po drugiej stronie Bonifacego. Ale z żoną wynajmowaliśmy przez rok w 1-szym bloku na jałtańskiej tuż przy skrzyżowaniu. W twoim bloku mieszkał na 8-mym mój kolega (też z widokiem na przedszkole i warszawę)

ajajajajaj!

ale maluśki ten świat!

A kolegę znam! - jeśli to ten cichy młody człowiek z kawalerki nade mną. Miał granatową wykładzinę, okulary (o ile dobrze pamiętam) i już tam nie mieszka ze trzy lata.

Bo ja z siódmego piętra jestem....

ajajaj mieczu, napisz że to ten, plizzzz

A kolegę znam! - jeśli to ten cichy młody człowiek z kawalerki nade mną. Miał granatową wykładzinę, okulary (o ile dobrze pamiętam) i już tam nie mieszka ze trzy lata.

Bo ja z siódmego piętra jestem....

ajajaj mieczu, napisz że to ten, plizzzz

to ten, z kawalerki w pionie nad wejściem do bloku, okulary miał, ale w granatowej wykładzinie nigdy go nie widziałem i faktycznie już tam 3 lata nie mieszka.

w granatowej wykładzinie nigdy go nie widziałem.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

i faktycznie już tam 3 lata nie mieszka.

wyprowadził się trzy miesiące przed nami - poznaliśmy to, bo nagle się "akustyka" zmieniła :wink:

A widoku to do dziś mi szkoda.... Te zachody słońca, ech...

Pozdrawiam wszystkich "blokersów"!

To jest mieszkanie, które wynajmowaliśmy przez 3 lata, a opuściliśmy z ostatnim dniem sierpnia. Mieszkaliśmy tam z dwoma kibelkami, stelażami do niczh, terakotą do połowy domu i schodami strychowami :roll:

1) http://foto.onet.pl/upload/29/63/_351099_n.jpg

2) http://foto.onet.pl/upload/37/64/_351098_n.jpg

3) http://foto.onet.pl/upload/31/57/_351100_n.jpg

O matko ! ile to metrów ? Teraz Twój domek to jak Wersal :wink:

Metrów - jakieś 28/29, czy coś koło tego. Ale co ciekawe - właściciele tego mieszkania (kawalerka) mieszkali tam w trójkę, z niepełnosprawną córką na wózku inwalidzkim! Ja sobie tego nie wyobrażam nawet, mimo, że zdjęcia widziałam!!! A ja się faktycznie nie mogę przyzwyczaić do mieszkania w domu. Te przestrzenie...

• 3 weeks później...

Ew-ka przytulne to Twoje mieszkanko :) Domek będzie urządzony w podobnym stylu?

Mieczu zdjęcia są genialne!

Hmm, ja to właściwie nie mam się czym "chwalić"... Mieszkaliśmy na ładnym nowym osiedlu, mieliśmy piękny widok z okna na pole i małe osiedla w oddali... mieliśmy fajnych sąsiadów... Tyle, że trochę ciasno było w 2 pokojach, no i zawsze to był jednak blok...

Ale za to doskonale pamiętam ulgę, jak parę lat temu wyprowadziłam się z typowego blokowiska... bleeee....

• 4 weeks później...